Hráčem 12. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Rubant

50%

Daniel Rubant má za sebou celkem vydařené utkání. Jeho Stráž totiž v jednom ze šlágrů kola drtivě porazila oslabený trápící se Kostelec v poměru 6:0. Ovšem je nutné podotknout, že Kostelec se hodně dlouho držel a definitivně se rozhodovalo až v závěru utkání, v němž se po skvěle odvedené práci vzdau mohl aktivněji prosazovat Daniel také vpředu a byl to právě i tento obránce, který se v této fázi dvakrát během krátké chvíle trefil a zpečetil výhru Stráže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Šimák 35%
3. František Vacata 4%


0

Je středa a o vítězi v anketě o hráče kola je opět rozhodnuto. Bez hráče Studánky byl boj o vítěze jistě o dost napínavější a výsledky o to nečekanější. Při pohledu do výsedků ale zjistíme, že jednoznačné to na stupních vítězů bylo skoro stejně. S obrovským náskokem se totiž utrhli dva hráči všem ostatním a ti si to mezi sebou rozdali o celkové prvenství. Jenmže i tak měl výrazně navrch Daniel Rubant (Sokol Stráž), který tak po dlouhé době dostává zase vítězství do Stráže. Druhý pak skončil právě další hodně podporovaný muž, Petr Šimák (Tatran Přimda), který jen těsně nenavázal na úspěch Miroslava Vokroje. No, a posledním zbývajícím mužem na stupních vítězů se stala hvězda Lázní, obránce se čtyřmi zásahy v jednom utkání, František Vacata (Sokol Konstantinovy Lázně).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.