Hráčem 13. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ivan Pánek

61%

Pro Ivana Pánka to není poprvé v letošní sezóně, co se stal nejlepším hráčem kola. Povedlo se mu to také v osmém kole! Je poměrně novým hráčem Zbuzan, jelikož tuto sezónu do klubu právě přestoupil. Zatím se mu daří a jeho výkony jsou velmi dobré!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Slunečko 10%
3. Tomáš Němec 8%


0

1. Ivan Pánek

Nejlepším hráčem pro 13. kolo se stal Ivan Pánek. V zápase se mu dařilo a hned v desáté minutě hry vstřelil branku. Po celý zápas byl platným hráčem na hřišti a proto se také dostal do sestavy kola. Získal od vás celkem 61% všech hlasů a tak již podruhé v podzimní části soutěže může slavit své ocenění hráče kola!

 

2. Marek Slunečko

Druhým nejlepším hráčem 13. kola se stal Marek Slunečko z Votic. Jako záložník proti Hvozdnicím odehrál velmi dobré utkání, vstřelil branku a byl velmi platným hráčem pro svůj tým. Od vás získal celkem 10% všech hlasů, z čehož ale vyplívá, že Ivan Pánek vyhrál v tomto hlasování opravdu velkým rozdílem.

 

3. Tomáš Němec

Třetím nejlepším hráčem se stal Tomáš Němec, který obléká dres Hvozdnic. Tento obránce v utkání proti Voticím ukázal, jak moc mu záleží na vítězství. V 93. minutě totiž vstřelil vyrovnávací branku pro svůj tým. Od vás získal celkem 8% všech hlasů.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.