Hráčem 10. kola, IV. třída sk. A Tachov, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Gabčo

27%

Nejen výkon v posledním kole, ale stabilní výkony v celé sezóně dostali do nejlepší jedenáctky Davida Gabča- stopera kádru Tisové. V 10. kole David dokázal vstřelit gól z přímého kopu, na jeden gól fotbalistů Tisové nahrát a i jehou zásluhou domácí zvítězili v důležitém utkání s Částkovem 6:0 a dostali se tak na 3. místo právě před Částkov. Po hlasování se tak David Gabčo umístil s 27% na prvním místě a zaslouženě vyhrál anketu o hráče kola. Davidovi i celému celku Tisové přejeme za redakci fotbalunas.cz mnoho dalších úspěchů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Černý 26%
3. Miroslav Zeman 13%


0

Tentokrát jsme v hlasování o nejlepšího hráče 10. kola měly možnost sledovat opravdu vyrovnaný souboj na prvních dvou místech. Ovšem první místo na svou stranu získal o pouhé jedno procento obránce David Gabčo z Tisové. Hned za ním se umístil Radek Černý- kapitán béčka Studánky, kterému sedlo utkání v sobotu na hřišti Chodského Újezdu. Na 3. místě se umístil obránce béčka Halže Miroslav Zeman, který získal 13% hlasů. Již v pátek se můžete těšit na rozhovor s vítězem kola Davidem Gabčem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.