Hráčem 9. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Brda

22%

Davidu Brdovi se vyloučení ve čtvrtém kole možná vyplatilo. Od svého návratu na trávník totiž odehrál dva zápasy a oba se mu povedly. Nejprve doma s Lužnou vsítil dvě branky a byl v nominaci nejlepší jedenáctky, teď v sobotu se do ní výkonem na Olešné zapsal znovu. I naposledy se gólově prosadil. Nyní už z toho ocenění hráč kola je! David hraje středního záložníka, je technický, čte hru, má na kontě už krásných sedm branek a s tvrdostí rozhodně nešetří. Je pověstný občas i surovou hrou a v týmu Jesenice je každopádně nejemotivnější. I proto má na svém kontě několik vyloučení. David je tedy takový rebel, který dokáže být pro tým ale hodně přínosný, otázka je, jak se zrovna vyspí, nebo pro kterou roli se ten nebo onen den rozhodne. Jeho starší bratr je přitom sudí v divizi a ČFL, a tak spolu nejednou o disciplíně hovořili. David má zkušenosti např. z rakovnického SK a kdo ví, kam ho ještě vítr zavane. Třeba se to dozvíme v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Melč 19%
3. David Šmíd 18%


0

Hlasování bylo opět těsné, jen kousek za Davidem skončil stoper Janova Honza Melč, bronz míří tentokrát do Hředel k mladému Davidu Šmídovi. Všem třem borcům gratulujeme!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.