Hráčem 11. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Jakub Kučera

59%

Jakub Kučera o víkendu vstřelil branku a díky té jeho tým vyhrál. Proto byl vybrán do sestavy kola a následně získal hned 59% všech hlasů. Stal se jako první nejlepším hráčem kola z týmu Všenorského SK!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Hradraba 21%
3. Marek Kincl 8%
0

1. Jakub Kučera

Hráčem, který se stal tím nejlepším v 11. kole se stal Jakub Kučera z Všenoského SK. V hlasování získal celkem 59% všech hlasů, což je velmi dobré znamená to, že dostal opravdu dost hlasů. Do sestavy kola se dostal, díky jeho vstřelené brance v úvodu utkání proti FC Jílové. Jeho gól byl velmi důležitý, jelikož Všenory nakonec zvítězily 2:1.

 

2. Radek Hadraba

Radek Hadraba získal 21% všech hlasů, takže je vidět opravdu veliký propad mezi 1. a 2. nejlepším hráčem v počtu hlasování. Radek Hadraba o víkendu vstřelil hned dvě branky v utkání proti Kácovu a jeho tým zvítězil 2:1. V sestavě kola byl tedy právem, jelikož díky němu Hostomice na půdě Kácova bodovaly.

 

3. Marek Kincl

Třetím nejlepším hráčem kola se stal Marek Kincl, jenž dostal 8% všech hlasů. Marek Kincl o víkendu zahrál skvělé utkání, když jeho tým vyhrál a on se podílel na vítězství jednou vstřelenou brankou.

Související články

Autor: Filip Bašus

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.