Hráčem 8. kola, IV. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Šťovíček

86%

Radek Šťovíček se rozestřílel v utkání proti Krásné Hoře B, v zápase si připsal hned čtyři gólové zásahy a výraznou měrou se tak podílel na vítězství Sedlčan 5:8. Tímto střelecký výkonem se také dostal na první místo ve střelecké tabulce, kde se s devíti zásahy dělí o první místo s Pavlem Hanákem z Vysokého Chlumce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Svoboda 6%
3. Zdeněk Pilík 3%


0

Sedlčany C začínají v posledních kolech šlapat a předvádějí výkony, které se od nich očekávaly už od začátku sezony. Znát je to i v našem hlasování o hráče kola, hráč Sedlčan zvítězil už potřetí za sebou. V minulém kole zvítězil pětigólový Petr Haas, tentokrát byl střelcem Sedlčan v utkání proti Krásné Hoře B, Radek Šťovíček. Ten při přestřelce, která skončila divokým vítězstvím Sedlčan 5:8, nastřílel polovinu branek svého týmu a zasloužil si tak vítězství v soutěži o hráče kola.

 

Na druhém a třetím místě se umístili obránci, kteří svým týmům o víkendu pomohli k čistému kontu. Druhhé místo obsadil Tomáš Svoboda z Jesenice, který byl i podle komentáře z řad diváků „tvrdý jako skála“ a pomohl Jesenici udržet čisté konto proti dublovickým střelcům. Třetí místo obsadil Zdeněk Pilík z Kosovy Hory B, který v zápase o první místo v Protřední Lhotě také svým zodpovědným výkonem přispěl k čistému kontu svého týmu a dopomohl mu tak do čela soutěže.

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.