Hráčem 8. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Petr Hornof

17%

Osmé kolo přineslo nečekaně vyrovnaný boj mezi dvěma podobnými typy hráčů. O pouhé dva hlasy předskočil Petr Hornof Davida Brdu a stává se špílmachrem tohoto kola! Náš vítěz se v okresním přeboru moc neohřeje, protože nastupuje stabilně za A tým SK Rakovník, který hraje krajský přebor. Na utkání do Pavlíkova byl Petr povolán po zranění oka, ze kterého se zotavoval a zase se začíná dostávat do hry. Očividně nic z fotbalového světa nezapomněl. Do naší nominace se dostal díky nedělnímu výkonu, ve kterém rakovnická rezerva porazila Pavlíkov 5:1.

Petr odehrál poločas na stoperu (právě tam je jeho pravé místo) a v další části se posunul na kraj zálohy, kde vehementně podporoval útočnou fázi. Třiadvacetiletý zadák Rakovníka už působil ve více klubech: Sparta Lužná, 1.FK Příbram, SIAD Most, Tatran RAKO Rakovník. Na rozhovor s ním se můžete těšit opět v pátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Brda 17%
3. Zdeněk Řepka 15%
0

Druhý David Brda prohrál souboj o čelo jen o chlup. Vlastně o dva. Jesenický středopolař nastoupil v domácím zápase proti Lužné po trestu, který dostal od disciplinární komise za udeření soupeře dlaní, tedy hrubé nesportovní chování. Páté, šesté a sedmé kolo si odstál a zřejmě už byl natěšený do hry, protože dal hned dva góly. jeden z přímáku a druhý ze hry, ten byl opravdu parádní. David vymíchal brankáře i obránce a zakončil do prázdné. Třetím borcem se stává brankář Lišan Zdeněk Řepka, který svoji kvalitu potvrzuje již delší dobu. Tentokrát to mohou potvrdit Senomatští, kteří ho ve druhém poločase nebyli schopni prostřelit a v loterii pokutových kopů Zdeněk nejen jednu desítku vytěsnil, ale tu rozhodující sám proměnil.

Související články

Autor: Bianka Hofrichtrová

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.