Hráčem 7. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Oldřich Janovec

55%

Oldřich Janovec (Dynamo Studánka) byl v sobotu svému týmu velice užitečný. On se svou defenzivou totiž dokázali velmi efektivně zarážet útoky daleko aktivnějšího Damnova a Studánka díky tomu na damnovském hřišti zvítězila hned 5:1. Sám navíc vstřelil první branku, která Dynamo nakopla. Velký podíl na tomto vítězství mu tak nelze ubírat. Pro Studánku je to navíc velmi důležité, protože Dynamo mělo horší úvod sezóny, ale nyní už je konečně ve středu tabulky a může se rvát ještě o vyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kotva 27%
3. Bohdan Borys 6%


0

Výsledky jsou opět tady a musím zdůraznit, že tentokrát to bylo až nečekaně velmi jednoznačné. Na prvním místě totiž skončila s pětapadesáti porocenty defenzivní opora Dynama, Oldřich Janovec (Dynamo Studánka), jemuž nejvíce konkuroval jeho bývalý spoluhráč, Pavel Kotva (Staré Sedliště), z týmu nováčka letošní sezóny, ale i Pavlovi chybělo na Oldřicha hned osmadvacet procent. Až třetí pak skončila velká hvězda Stráže, Bohdan Borys (Sokol Stráž).

Všem vítězům pochopitelně gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.