EXPERT TIP - 9.kolo Divize C, 2024-2025

Datum kola: 5.10.2024


Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Lukáš Vosecký/ FK Velké Hamry

Lukáš Vosecký, který prošel akademií FK Jablonec nad Nisou a poté zakotvil ve Velkých Hamrech, kde nastupuje na postu útočníka, má po 8. kole na kontě 3 vstřelené branky. Tuto sobotu dostal od trenérů možnost nastoupit od začátku zápasu a odvděčil se za projevenou důvěru rozhodující brankou na 2:1 proti Benešovu. Momentálně se těší na šlágr kola tuto sobotu, kdy Hamry zajíždějí do Přepeř, kde se bude hrát o první místo tabulky před vysokou diváckou kulisou. Rád by zrovna v tomto zápase připsal na své střelecké konto další branku.

Tak jsme zvědaví, jaký má přehled o ostatních týmech soutěže a jak si povede jako expert 9. kola soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Benešov nám minulý víkend předvedl, jak kvalitní tým má, a Cidlina Nový Bydžov je na tom velice podobně, takže to bude zřejmě dělba bodů.

  • Benešov
    Cidlina
    3:2 (0:1)
  • Tip experta: 0   84 - 8 - 8 % 05.10. 10:15

    Komentář experta: Benešov nám minulý víkend předvedl, jak kvalitní tým má, a Cidlina Nový Bydžov je na tom velice podobně, takže to bude zřejmě dělba bodů.

    Tip experta: 2 75 - 0 - 25 %
    Komentář experta:

    Tady je to jasné – je to šlágr kola o první místo. Očekávám bojovný zápas, kde rozhodnou jedna nebo dvě proměněné šance, kterých bude v tomto vyrovnaném utkání jen málo. Věřím, že to budeme my, kdo je promění, a odvezeme si všechny 3 body.

  • Přepeře
    V. Hamry
    1:3 (1:1)
  • Tip experta: 2   75 - 0 - 25 % 05.10. 10:30

    Komentář experta: Tady je to jasné – je to šlágr kola o první místo. Očekávám bojovný zápas, kde rozhodnou jedna nebo dvě proměněné šance, kterých bude v tomto vyrovnaném utkání jen málo. Věřím, že to budeme my, kdo je promění, a odvezeme si všechny 3 body.

    Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
    Komentář experta:

    Vysoké Mýto přivezlo body z Hradce a bude je chtít doma potvrdit, zatímco Hlinsko se momentálně nenachází v optimální formě.

  • Mýto
    Hlinsko
    4:2 (4:0)
  • Tip experta: 1   92 - 0 - 8 % 05.10. 16:00

    Komentář experta: Vysoké Mýto přivezlo body z Hradce a bude je chtít doma potvrdit, zatímco Hlinsko se momentálně nenachází v optimální formě.

    Tip experta: 2 92 - 0 - 8 %
    Komentář experta:

    Slavia Hradec se prezentuje rychlostním a útočným fotbalem, a v Chrudimi bude záležet na tom, jak posílí z A týmu. Věřím však, že Hradec bude bodovat, což nutně potřebuje.

  • Chrudim B
    Slavia HK
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   92 - 0 - 8 % 06.10. 10:15

    Komentář experta: Slavia Hradec se prezentuje rychlostním a útočným fotbalem, a v Chrudimi bude záležet na tom, jak posílí z A týmu. Věřím však, že Hradec bude bodovat, což nutně potřebuje.

    Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
    Komentář experta:

    Dobrovice hrají v domácím prostředí a Ředicím se doslova nedaří, takže pokud domácí rychle vstřelí gól, měli by doma zvítězit.

  • Dobrovice
    H. Ředice
    3:1 (2:0)
  • Tip experta: 1   83 - 17 - 0 % 05.10. 16:00

    Komentář experta: Dobrovice hrají v domácím prostředí a Ředicím se doslova nedaří, takže pokud domácí rychle vstřelí gól, měli by doma zvítězit.

    Tip experta: 0 33 - 42 - 25 %
    Komentář experta:

    Měl jsem možnost vidět Hrádek hrát a jejich výkony rozhodně neodpovídají jejich umístění v tabulce. Doma před svými diváky jsou velmi nepříjemní, takže to hráči Police budou mít těžké, ale myslím, že si bod odvezou.

  • Hrádek
    Police
    0:0 (0:0)
  • Tip experta: 0   33 - 42 - 25 % 05.10. 10:30

    Komentář experta: Měl jsem možnost vidět Hrádek hrát a jejich výkony rozhodně neodpovídají jejich umístění v tabulce. Doma před svými diváky jsou velmi nepříjemní, takže to hráči Police budou mít těžké, ale myslím, že si bod odvezou.

    Tip experta: 2 8 - 42 - 50 %
    Komentář experta:

    My jsme měli možnost hrát proti oběma celkům a podle mého názoru se tým Brandýsa prezentuje fotbalovějším stylem hry, takže si v neděli odvezou všechny body do Brandýsa nad Labem.

  • Turnov
    Brandýs n.L.
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   8 - 42 - 50 % 06.10. 16:00

    Komentář experta: My jsme měli možnost hrát proti oběma celkům a podle mého názoru se tým Brandýsa prezentuje fotbalovějším stylem hry, takže si v neděli odvezou všechny body do Brandýsa nad Labem.

    Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
    Komentář experta:

    Trutnov vyhraje – doma jsou silní, mají velkou podporu fanoušků, a tam se těžko vyhrává. Kosmonosy navíc nejsou v herní pohodě.

  • Trutnov
    Kosmonosy
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   84 - 8 - 8 % 06.10. 16:00

    Komentář experta: Trutnov vyhraje – doma jsou silní, mají velkou podporu fanoušků, a tam se těžko vyhrává. Kosmonosy navíc nejsou v herní pohodě.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Erik Leonhardt 4
    2. Petr Chovánek 4
    3. Jiří Novotný 4
    4. Venca Likeš 4
    5. Karel Chovánek 3
    6. Libor Adamik 3
    7. Zdeněk Šebák 3
    8. Jiří Klik 3
    9. Ladislav Beran 3
    10. Radek Hruška 2
    11. Josef Paulovič 2

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Radoslav Kotrman

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.