EXPERT TIP - 9.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 29.9.2024


Staň se Expertem pro následující kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získáváš bod.

 

Jako experta jsme zvolili Vojtěcha Vaňka z Velké Polomi. 

0

Staň se Expertem pro následující kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získáváš bod.

 

Jako experta jsme zvolili Vojtěcha Vaňka z Velké Polomi. 

Vojtěch Vaněk

Útočník Velké Polomi Vojtěch Vaněk je expertem pro toto svatováclavské kolo. Jak bude úspěšný ve svých tipech budeme muset počkat ale až do března příštího roku, kdy bude dohrán zápas mezi Hradcem a Krásnými Loučkami. PS: Vzkaz Vojty pro kluby: Zároveň bych chtěl každému z týmu popřát v těchto těžkých chvílích hlavně hodně pevné nervy, na hřišti můžeme být soupeři, ale jinak určitě máme ke každému z týmu soucit, není to lehké období. Držíme vám v Polomi pěsti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Zde nemůžu jinak než pro Velkou Polom, ale nevěřim tomu, že to bude jednoduchý zápas, nevime co od soupeře čekat, stejně jako od každého jiného, zapas začíná 0:0 pokaždé, každopádně dávám 1.

  • Velká Polom
    Slavkov
    4:1 (2:0)
  • Tip experta: 1   88 - 6 - 6 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Zde nemůžu jinak než pro Velkou Polom, ale nevěřim tomu, že to bude jednoduchý zápas, nevime co od soupeře čekat, stejně jako od každého jiného, zapas začíná 0:0 pokaždé, každopádně dávám 1.

    Tip experta: 0 19 - 38 - 43 %
    Komentář experta:

    Stará Ves u nás nehrála dobře, ale vím že jim spoustu hráčů chybělo, VPP naopak vypadá disciplinovaně a jsou vysoko, každopádně pro někoho možná překvapivě, ale dam remízu.

  • Stará Ves
    Vrbno
    2:2 (2:1)
  • Tip experta: 0   19 - 38 - 43 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Stará Ves u nás nehrála dobře, ale vím že jim spoustu hráčů chybělo, VPP naopak vypadá disciplinovaně a jsou vysoko, každopádně pro někoho možná překvapivě, ale dam remízu.

    Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
    Komentář experta:

    Velké Hoštice opět nevím jak hrají, Jindřichov má pevnou obranu, gólů je málo, zde se řídím pouze tabulkově, takže dávám 1. Jindřichov je navíc doma velmi silný.

  • Jindřichov
    Velké Hoštice
    6:0 (2:0)
  • Tip experta: 1   94 - 0 - 6 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Velké Hoštice opět nevím jak hrají, Jindřichov má pevnou obranu, gólů je málo, zde se řídím pouze tabulkově, takže dávám 1. Jindřichov je navíc doma velmi silný.

    Tip experta: 2 19 - 13 - 68 %
    Komentář experta:

    Hraje se v Hošticích, kteří mají velmi široké hřiště. Když využiji výhody domácích, tak je možné že potrapi Štítinu. Nevím zdali Štitina teď dva týdny trénovala, takže za mě to muže být vyrovnané, ale i přes to dávám 2.

  • Malé Hoštice
    Štítina
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   19 - 13 - 68 % 28.09. 16:00

    Komentář experta: Hraje se v Hošticích, kteří mají velmi široké hřiště. Když využiji výhody domácích, tak je možné že potrapi Štítinu. Nevím zdali Štitina teď dva týdny trénovala, takže za mě to muže být vyrovnané, ale i přes to dávám 2.

    Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
    Komentář experta:

    Za mě potvrdí VH roli favorita, jsou první takže očekávám výhru. Každopádně DM má teď zajímavé výsledky a vzhledem k tabulce doufám, že potrápí první tým tabulky - za mě ale 2.

  • D. Moravice
    V. Heraltice
    1:5 (1:2)
  • Tip experta: 2   6 - 0 - 94 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Za mě potvrdí VH roli favorita, jsou první takže očekávám výhru. Každopádně DM má teď zajímavé výsledky a vzhledem k tabulce doufám, že potrápí první tým tabulky - za mě ale 2.

    Tip experta: 2 31 - 38 - 31 %
    Komentář experta:

    Hradec mi přijde, že se hledá, nehráli jsme proti nim, takže nevím, zdali chyběli přes léto hráči nebo tam byl jiný důvod. Naopak KL proti nám ypředvedli velmi dobrý výkon, takže 2.

  • Hradec
    Kr. Loučky
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   31 - 38 - 31 % 15.03. 14:00

    Komentář experta: Hradec mi přijde, že se hledá, nehráli jsme proti nim, takže nevím, zdali chyběli přes léto hráči nebo tam byl jiný důvod. Naopak KL proti nám ypředvedli velmi dobrý výkon, takže 2.

    Tip experta: 0 25 - 6 - 69 %
    Komentář experta:

    O Minervě nevíme zhola nic, hráli jsme s nimi v zimě, ale příprava se nedá počítat, Zlatniky prožívají špatný start do ročníku, muže to pro ně být dobrý restart. Za mě by i remiza mohla přijít, jelikož Zlatniky hrajou doma, takže za mě remíz.

  • Zlatníky
    Slavia Opava
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 0   25 - 6 - 69 % 29.09. 10:00

    Komentář experta: O Minervě nevíme zhola nic, hráli jsme s nimi v zimě, ale příprava se nedá počítat, Zlatniky prožívají špatný start do ročníku, muže to pro ně být dobrý restart. Za mě by i remiza mohla přijít, jelikož Zlatniky hrajou doma, takže za mě remíz.

    Autor: Tomáš Holata

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.