EXPERT TIP - 3.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 18.8.2024

0

3. Kolo okresního přeboru havlíčkobrodska se blíží, a tak si pojďme zatipovat, jakými výsledky skončí. Za šlágra kola lze považovat posázavské derby rezerv, do Ledče dorazí v sobotu Světlá, je to zároveň předzápas nedělního derby A týmů. Zajímavý může být i zápas pod Železnými horami, do Jeřišna zavítá Nová Ves. Dramatický zápas i slibuje utkání v Kožlí, kam dorazí Dlouhá Ves, oba nováčci ze 3. třídy budou hrát doma.  Favoritem bude H.Brod C v domácím zápase s Českou Bělou, zdali se otřepou Šmolovy z debaklu s Ledčí, budeme moci sledovat při zápase v Keřkově. A jaké tipy má náš expert pro toto kolo Ladislav Mrázek? 




Ladislav Mrázek

Patriot Jeřišna Ladislav Mrázek je místní rodák, který v mládí kromě Jeřišna působil i jako hráč v nedaleké Třemošnici. Postupem času se do Jeřišna vrátil a spolu s ostatními se snažil o rozvoj místní kopané staráním se o mládež. Jak to však na venkovech chodí, ti nejlepší postupem času odejdou do měst a na venkově tak zůstane jen hrstka týmu. Takový byl i příklad Jeřišna, kde Ladislav Mrázek mládež kdysi vedl, nyní z ní i částečně čerpá. Mládežnický fotbal je však v Jeřišně minulost, momentálně se již současný předseda a trenér A týmů upíná pouze k mužům. Cílem je pohybovat se v okresním přeboru minimálně uprostřed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Zde tipuji jasnou výhru Brodu, kvalita je jasně na straně domácích, kteří mají sice starší mužstvo, ale umí hrát s balonem a to rozhodne.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

V derby to vidím na výhru Ledče. Podle mně mají kvalitnější mužstvo. Světlá sice spadla, tak se nabízí i jiný tip, ale u mně je favorit Ledeč.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Šmolovy se z minulé prohry jen tak nedostanou a v Keřkově prohrají. Navíc, v Keřkově nikdo na jejich hřišti neumí hrát a stejný příklad to bude i tentokrát.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Nováček soutěže má dobrý útok a bude se chtít před domácími fanoušky předvést. Ve Věžnici je fotbal v úpadku a v Sobíňově prohrají.

Tip experta: 0 22 - 22 - 56 %
Komentář experta:

Zde to vidím na remízu. Nováčkovský elán bude hrát hlavní roli a domácí udolují proti kvalitnímu týmu bod.

Tip experta: 1 62 - 0 - 38 %
Komentář experta:

Kožlí je doma silnější než venku, stejně tak je to i u Dlouhé Vsi, ta je na hřištích soupeřů poloviční. Stejně tak tomu bude i tentokrát a Kožlí vyhraje.

Tip experta: 1 62 - 0 - 38 %
Komentář experta:

Byl bych špatný trenér, abych nevěřil svému mužstvu. Nová Ves je kvalitní tým, má dobrý útok, ale my na ní umíme a vyhrajeme.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 6
2. Radek Hruška 5
3. Luděk Freudenreich 4
4. Jaromír Bělunek 4
5. Venca Likeš 4
6. Petr Kříž 4
7. jan bulant 3
8. Ondřej Bachmann 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.