EXPERT TIP - Čtvrtfinále.kolo EURO 2024, 2023-2024

Datum kola: 5.7.2024

Nejlepší osmička letošního EURA je již známá, a proto se můžete pustit do TIPOVÁNÍ čtvrtfinálových zápasů. Inspirací vám mohou být tipy osmatřicetiletého českého reprezentanta v malém fotbalu na pozici brankáře Ondřeje Bíra! Tipujte, a nadále tak soutěžte o párty reproduktor od Hisense!

0

Nejlepší osmička letošního EURA je již známá, a proto se můžete pustit do TIPOVÁNÍ čtvrtfinálových zápasů. Inspirací vám mohou být tipy osmatřicetiletého českého reprezentanta v malém fotbalu na pozici brankáře Ondřeje Bíra! Tipujte, a nadále tak soutěžte o párty reproduktor od Hisense!

Ondřej Bíro

Bývalý hráč Českých Budějovic či pražské Sparty a současný český reprezentant v malém fotbalu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 38 - 12 %
Komentář experta:

Ve Stuttgartu je na programu asi nejatraktivnější čtvrtfinále. Španělé hrají nejlepší fotbal na šampionátu, mají pevnou obranu, hru řídí skvělý Rodri a na krajích jsou famózní Yamal s Williamsem. Němci jsou doma, a to je velká výhoda. Také předvádí ofenzivní fotbal a mají ve svém středu skvělé individuality. Musiala s Wirtzem (pokud nastoupí) dokáží udělat zápas sami. Uprostřed drží taktovku Gündoğan s Kroosem. Kroos se navíc loučí s kariérou a má ve zvyku loučit se titulem, jak ukázal v La Lize i Champions League. Očekávám ofenzivní zápas, který po devadesáti minutách vítěze nenajde.

  • Španělsko
    Německo
    2:1p. (0:0)
  • Tip experta: 0   50 - 38 - 12 % 05.07. 18:00

    Komentář experta: Ve Stuttgartu je na programu asi nejatraktivnější čtvrtfinále. Španělé hrají nejlepší fotbal na šampionátu, mají pevnou obranu, hru řídí skvělý Rodri a na krajích jsou famózní Yamal s Williamsem. Němci jsou doma, a to je velká výhoda. Také předvádí ofenzivní fotbal a mají ve svém středu skvělé individuality. Musiala s Wirtzem (pokud nastoupí) dokáží udělat zápas sami. Uprostřed drží taktovku Gündoğan s Kroosem. Kroos se navíc loučí s kariérou a má ve zvyku loučit se titulem, jak ukázal v La Lize i Champions League. Očekávám ofenzivní zápas, který po devadesáti minutách vítěze nenajde.

    Tip experta: 2 15 - 37 - 48 %
    Komentář experta:

    Portugalci mě zatím na EURU nepřesvědčili a vlastně neměli ještě pořádného soupeře. Hrají hrozně profesorsky, na čemž má podle mě obrovský podíl přítomnost Ronalda v základní sestavě. Už nemá takovou rychlost a do obrany prakticky nepomůže. V obraně je zase Pepe, který bude mít co dělat, aby chytal rychlíky na straně Francie. Francouzi také zatím nepředvádí nic úžasného a vlastně ještě nedali gól ze hry. Nicméně rychlostně jsou na tom lépe, a to rozhodne. Po tom, co předvedl portugalský brankář Costa v penaltovém rozstřelu se Slovinskem, se Francii do prodloužení chtít nebude. Portugalci byli kousek od vyřazení už v osmifinále, a čtvrtfinále už pro ně bude konečná. Tipuji výhru Francie v základní hrací době.

  • Portugalsko
    Francie
    0:1p. (0:0)
  • Tip experta: 2   15 - 37 - 48 % 05.07. 21:00

    Komentář experta: Portugalci mě zatím na EURU nepřesvědčili a vlastně neměli ještě pořádného soupeře. Hrají hrozně profesorsky, na čemž má podle mě obrovský podíl přítomnost Ronalda v základní sestavě. Už nemá takovou rychlost a do obrany prakticky nepomůže. V obraně je zase Pepe, který bude mít co dělat, aby chytal rychlíky na straně Francie. Francouzi také zatím nepředvádí nic úžasného a vlastně ještě nedali gól ze hry. Nicméně rychlostně jsou na tom lépe, a to rozhodne. Po tom, co předvedl portugalský brankář Costa v penaltovém rozstřelu se Slovinskem, se Francii do prodloužení chtít nebude. Portugalci byli kousek od vyřazení už v osmifinále, a čtvrtfinále už pro ně bude konečná. Tipuji výhru Francie v základní hrací době.

    Tip experta: 1 35 - 29 - 36 %
    Komentář experta:

    Anglie, největší favorit, a zatím největší zklamání. Tým s obrovskou ofenzivní sílou, který podle mě brzdí trenér Southgate naordinovanou taktikou. Pokud těm hráčům nerozváže nohy, můžeme se dočkat překvapení na úkor Albionu. Švýcaři hrají letos sympaticky, ale nemají v kádru takovou kvalitu. Nahrazují to týmovostí a srdcem. Hodně bude záležet na tom, jak k utkání přistoupí Angličané. Očekávám, že zmrtvýchvstání v osmifinále se Slovenskem jim pomůže a že Švýcary porazí po devadesáti minutách. Atraktivní zápas ale neočekávám.

  • Anglie
    Švýcarsko
    2:1p. (0:0)
  • Tip experta: 1   35 - 29 - 36 % 06.07. 18:00

    Komentář experta: Anglie, největší favorit, a zatím největší zklamání. Tým s obrovskou ofenzivní sílou, který podle mě brzdí trenér Southgate naordinovanou taktikou. Pokud těm hráčům nerozváže nohy, můžeme se dočkat překvapení na úkor Albionu. Švýcaři hrají letos sympaticky, ale nemají v kádru takovou kvalitu. Nahrazují to týmovostí a srdcem. Hodně bude záležet na tom, jak k utkání přistoupí Angličané. Očekávám, že zmrtvýchvstání v osmifinále se Slovenskem jim pomůže a že Švýcary porazí po devadesáti minutách. Atraktivní zápas ale neočekávám.

    Tip experta: 1 92 - 4 - 4 %
    Komentář experta:

    Pro mě nejjasnější čtvrtfinále. Nizozemci se lepší zápas od zápasu, mají obrovskou ofenzivní sílu a v osmifinále proti Rumunsku ji demonstrovali, když ještě spoustu šancí neproměnili. Turci byli slabší už ve skupině, kde měli spíše štěstí. To samé v osmifinále s Rakouskem. Už měli být dávno doma a štěstí jim nemůže přát pořád. Očekávám dominanci Holanďanů a jejich výhru v základní hrací době.

  • Nizozemsko
    Turecko
    2:1 (0:1)
  • Tip experta: 1   92 - 4 - 4 % 06.07. 21:00

    Komentář experta: Pro mě nejjasnější čtvrtfinále. Nizozemci se lepší zápas od zápasu, mají obrovskou ofenzivní sílu a v osmifinále proti Rumunsku ji demonstrovali, když ještě spoustu šancí neproměnili. Turci byli slabší už ve skupině, kde měli spíše štěstí. To samé v osmifinále s Rakouskem. Už měli být dávno doma a štěstí jim nemůže přát pořád. Očekávám dominanci Holanďanů a jejich výhru v základní hrací době.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Petr Buďa 4
    2. Matouš Vránek 4
    3. Dušan Laszák 4
    4. Daniel Štefek 4
    5. František Lukačovič 3
    6. Petr Florián 3
    7. Jan Karel 3
    8. Petr Bajer 2
    9. Venca Likeš 2
    10. Petr Pikl 2
    11. Jakub Volák 2
    12. Josef Kovac 2
    13. Václav Klik 2
    14. Jiří Šindelář 2
    15. Daniel Kořenek 2
    16. Tomáš Čechura 1
    17. Jaromír Bělunek 1
    18. David Řezníček 1
    19. Václav Král 1
    20. Josef Příhoda 1
    21. Radek Hruška 1
    22. Míchal Jaroš 1
    23. Tomáš Holata 1
    24. Jirka Šindelář 1
    25. Tomáš Čechura 1
    26. Václav Blahout 1
    27. Tomas Havlicek 0

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Matouš Vránek

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
    Jméno ZB Ú BE
    Nebyla nalezena žádná data

    Zobrazit celou tabulku