EXPERT TIP - 25.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 12.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Vítěz HISENSE sestavy kola David Juran nám sdělil své tipy pro nadcházející kolo.




David Juran

Bravurním zákrokem v závěru utkání zachránil svůj tým a připsal si další čisté konto, vysloužil si tím i vítězství v ankétě sestava kola. David a jeho EXPERT TIP níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Tady volím ostrou jedničku. Kuřim je po venkovní výhře při chuti a bude nadělovat i doma. Bylo by velké překvapení, kdyby si hosté odvezli nějaký bodík.

Tip experta: 2 10 - 40 - 50 %
Komentář experta:

I když sestavu v posledních týdnech spíše lepíme, je vidět, jak ohromně kvalitní tým máme. Zápas bude vyrovnaný a může rozhodnout maličkost. Varováním pro nás může být poslední domácí zápas Svratky doma se Spartou, kdy to ani za stavu 0:4 nezabalila. Svratka stále hraje o záchranu a každý bod pro ni bude důležitý. Myslím si, že v Komíně neprohrajeme.

Tip experta: 2 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Očekávám vyrovnané utkání. Lednická stíhací jízda za záchranou nabírá reálnějších obrysů a po zlepšených výsledcích v Rousínově neprohraje. Domácí navíc mají v nohách středeční pohárové utkání a spíše se budou soustředit na vítězství v poháru.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Bystrci se na jaře příliš nedaří a trápí je střílení branek, ale naopak moc gólů nedostávají. Bosonohy zase potřebují každý bodík, ale útočná fáze je také trápí. Pokud se domácím podaří vstřelit gól, vyhrají.

Tip experta: 0 30 - 50 - 20 %
Komentář experta:

Domácí se budou soustředit na obranu a využití dlouhých autů a standardních situací. Hosté povzbuzeni dvěma vítězstvími po sobě budou chtít svoji sérii prodloužit. Myslím si, že hosté neprohrají, ale jednu plichtu si přeci jen zkusím a černý Petr mi vyšel na tento zápas.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sparta si bude chtít udělat hezký víkend a i když Mutěnicím přeju, aby se zachránily, tak to budou mít velice těžký. Prosadí se nejlepší střelec Stehlík a body zůstanou v Komárově.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Před nejvyšší návštěvou tohoto kola očekávám napínavý souboj. Domácí rozehrají festival nacvičených signálů a Boskovická pevnost se opět ukáže nedobytnou a body zůstanou v Červené zahradě.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Stejně jako my jsme měli co vracet Pohořelicím z podzimu, tak stejné je to teď v této situaci. Domácí tým bude chtít vrátit Morendě podzimní výprask a vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Paulovič 4
2. Radek Hruška 4
3. Tomáš Večeřa 3
4. Tomáš Novotný 3
5. Miroslav Liška 3
6. Venca Likeš 3
7. Petr Florián 3
8. Jiří Kubíček 2
9. Ladislav Beran 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.