EXPERT TIP - 11.kolo ČFL A, 2021-2022

Datum kola: 9.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Vandas

Se svými tipy na výsledky 11. kola se s námi podělil forvard Slavoje Vyšehrad Pavel Vandas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 69 - 8 - 23 %
Komentář experta:

Benešov dokáže na domácí půdě potrápit kohokoliv, mohli jsme se o tom přesvědčit my, a i Domažlice, které tam prohrály. Plzeň má však kvalitní mladý a běhaví tým, kterému bude hřiště v Benešově vyhovovat a o jeden gól Benešov porazí.

Tip experta: 1 46 - 8 - 46 %
Komentář experta:

S Pískem nás nečeká nic lehkého. Soupeř se nachází na druhém místě a budou chtít svoje kvality prokázat i na naší umělé trávě. Myslím si však, že v našem týmu převládá optimistická nálada a nic jiného než výhru si nedovedeme představit. Věříme, že v domácím prostředí Písek přestřílíme a vyhrajeme.

Tip experta: 2 15 - 0 - 85 %
Komentář experta:

Sokolov po výhře nad Domažlicemi bude hrát ve velké pohodě a euforii. Hráči z Příbrami podle mě předvedou svůj nadstandartní výkon a bitvu vyhrají.

Tip experta: 1 77 - 8 - 15 %
Komentář experta:

Derby těchto týmů bude velmi vyhecované, kde bude padat hodně žlutých karet. Myslím si, že Motorlet bude mít v zápase více fotbalového štěstí a Admiře pomůže teprve k druhé porážce v této sezóně.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Králův Dvůr je obrovským favoritem tohoto zápasu a já to nevidím jinak. Souboj prvního s posledním by neměl domácím dělat sebemenší problém a zápas by si měli pohlídat.

Tip experta: 1 31 - 8 - 61 %
Komentář experta:

Slavia bude v zápase velkým favoritem a není divu, mají sérii čtyř vítězství v řadě, dokonce v posledním zápase dokázali porazit dosud neporažený Králův Dvůr. Zápasy ve Štěchovicích bývají však vždy velmi specifické a pokud Slavia nepošle v reprezentační pauze za béčko kluky z áčka, věřím, že Povltavská rozhodne gólem ze standardní situace ve svůj prospěch.

Tip experta: 0 23 - 8 - 69 %
Komentář experta:

Domažlice poslední zápasy velmi ztrácejí s papírově slabšími soupeři. Hřiště v Karlových Varech jim nebude tolik sedět, a pokud Vary prokážou svou bojovnost a zápal, opět se může potvrdit, že doma porazí silný tým. Myslím si, že bojovný zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 38 - 8 - 54 %
Komentář experta:

Hostouň se bude snažit hrát fotbal, což je ve třetí lize hezká, ale dost nebezpečná hra. Vltavín se na soupeře velmi dobře připravuje a myslím si, že přípravu nepodcení ani na tento zápas. Budou vědět, jak rozehrávku Hostouně bránit a potrestají tak chyby v jejich obraně. Proto si myslím, že zápas skončí vítězstvím Vltavínu o více branek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Pužman 5
2. Pavel Tauber 5
3. Karel Chovánek 4
4. Pavel Chmelík 4
5. Vladislav Fiala 4
6. Jana Malecká 4
7. Jakub Teršl 4
8. Ladislav Beran 4
9. Venca Likeš 4
10. Radek Hruška 3
11. Vladislav Purma 2
12. Jiří Klik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.