EXPERT TIP - 26.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 3.6.2018

0

Nadcházející kolo I. B třídy skupiny D opět nabízí velice zajímavé zápasy. Odehraje se tradičně sedm mistrovských utkání, z nichž některá jistě přilákají do ochozů spoustu fanoušků a nabídnou nezapomenutelné zážitky.... Jako experta jsme tentokrát oslovili KARLA KRÁSU z týmu FOTBAL FULNEK.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




KAREL KRÁSA

Zkušený hráč od kteréh typy mají svou váhu. Tuto sezónu se rozhodl posílit Fotbal Fulnek, aby mu pomohl k postupu do 1.A. třídy. Což se celému týmu povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

I když už jsme jasným postupujícím týmem, také do tohoto zápasu půjdeme naplno a s jasným cílem zvítězit. A opět potěšit naše skvělé fanoušky, kterým patří velký dík.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Poslední celek tabulky se bude chtít ukázat, ale do cesty se mu postaví nepříjemný soupeř v čele se zkušeným fotbalistou Polonyim a myslím si, že hosté si odvezou všechny body.

Tip experta: 0 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Ostravice je na domácí půdě hodně nepříjemným soupeřem a dokážou to znepříjemnit každému soupeři. Naopak hosté známi svou tvrdou hrou vybojují alespoň bod.

Tip experta: 0 22 - 11 - 67 %
Komentář experta:

Domácí tým bez své bývalé opory a kanonýra Tomáška (který odešel do Bílovce) se nemůže dostat do své podzimní formy. Proti Kopřivnici jsme měli možnost hrát v předchozím kole, kde mě domácí bohužel zklamali. Proto si myslím, že si oba týmy body rozdělí.

Tip experta: 1 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

Tento zápas bych z mého pohledu označil za šlágr kola, ve kterém využijí výhodu domácího hřiště borci ze Spálova.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na horké Mořkovské půdě, kde se jen tak nevyhrává to budou mít hosté z Fryčovic hodně těžké. Dle mého názoru si domácí s hostující družinou snadno poradí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Po podzimu Odry každý odepisoval, ale na jaře i díky příchodu kanonýra Maléře prokázaly, že do soutěže právem patří. Jestliže se v bráně ukáže Cibul (brankář Petr Cibulec) ten svou klec zamkne a Odry zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Černín 5
2. Luděk Remeš 4
3. vladan zindler 4
4. Radim Krása 4
5. Jaroslav Hanák 4
6. Venca Likeš 4
7. Jiří Jetmar 3
8. Lukáš Matula 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.