EXPERT TIP - 24.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 4.6.2017


Zpět na experttip

Miloš Svoboda

Miloš Svoboda je šestadvacetiletý kapitán TJ Strážek. Je místním odchovancem a kromě tří sezón v žákovských kategoriích v Bystřici nad Pernštejnem působí celou svoji "kariéru" v TJ Strážek. Ve volných chvílích si rád zahraje i tenis, volejbal, beach volejbal nebo v zimě badminton. Rád také lyžuje a o sport celkově se zajímá i jako velký fanoušek. Ve Strážku se společně s dalšími lidmi stará i o chod klubu. Poslední dva roky trénuje společně s Pepou Cimbálníkem dorost TJ Strážek.

Jelikož je skoro konec sezóny, tak by chtěl tímto poděkovat všem hráčům TJ Strážek za tuto sezonu a našim hráčům z dorostu pogratulovat k premiérovému vítězství v OP. Takováto povedená sezóna z pohledu obou mužstev ve Strážku ještě nebyla. Také by chtěl poděkovat trenérovi mužů p. Šebkovi, že se ujal trénování a že s námi má trpělivost (smích) Díky patří i dalším osobám, které se starají o chod TJ. Hlavně potom paní Šebkové a paní Svobodové, že si můžeme dát po vyhraném zápase v místním okénku něco dobrého. (smích)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Nemohu jinak (smích) Výhra nás již hodně přiblíží 2. místu v soutěži a potom budeme doufat v záchranu Křoví v 1.B třídě (smích)Máme myšlenky na postup z 2. místa do OP, který bychom si chtěli zkusit zahrát. Ujčov má na jaře ale solidní formu a bude určitě klást odpor (smích)

Fany Lahy 1

Zdeněk Horák 0

Miloš Svoboda 1

Big Bond 1

Jakub Stupka 2

Ondra Černý 2

František Smolík 2

Pavel Bureš 1

Petr Štěpánek 2

Josef Cimbálník 1

Jaromír Vytlačil 0

Oskar Jančík 2

Jakub Vařejka 2

Tomáš Kilián 0

Petr Bajer 1

Jakub Večeřa 0

Petr Pinkava 1

Jaroslav Uhlíř 1

Karel Řehoř 1

Milan Neugebauer 2

Martin Homola 1

František Šmerda 1

Luboš Staněk 1

Tomas Brazda 1

Jakub Bělehrad 1

jiří dufek 0

Rudolf Sáblík 1

Barbora Štikarová 1

Nikola Smolíková 1

Rudolf Mazánek 0

Zpět na experttip