Rozhovor s Hráčem 20. kola Danielem Randou

0

Daniel Randa pomohl svému týmu Úněšovu přejet Kaznějov v poměru 6:1 a s 33% vašich hlasů ovládl hlasování o Hráče kola. Pro tohoto mladého rychlonohého záložníka jsem si připravil několik otázek a jeho odpovědi si můžete přečíst níže.

Mohl byste se se našim čtenářům v krátkosti představit?

Jmenuji se Daniel Randa. Jsem záložníkem TJ Slavia Úněšov a je mi 18 let. Fotbalu se věnuji od svých 12ti let. Kdysi jsem hrál florbal a zkoušel judo. Začínal jsem v TJ Slavia Úněšov a vyzkoušel si i některé plzeňské kluby SK ZČE Plzeň a Košutka Plzeň, ale vrátil jsem se zpět. 

 

Jaké byly vaše první pocity, když jste se dozvěděl o vítězství v naší anketě?

Měl jsem radost, opravdu. Kdo by neměl. Vůbec by mě nenapadlo, že něco takového můžu vyhrát.

 

Vědel jste o své nominaci a o tom, že jste vyl vybrán do Sestavy kola?

O této nominaci jsem věděl, ale nijak jsem to neřešil.

 

Jak na vaše vítězství reagovalo vaše okolí?

Moc lidí to zatím neví. Chlapi mě popichovali, že mi tam ty góly skoro samy napadaly a celé mi to jen náhodou vyšlo. Ale jsme všichni jsme rádi, že se mi něco takového podařilo. 

 

Vyhrál jste díky vstřelenému hattricku proti Kaznějovu, jak se vyvíjel tento zápas vašima očima?

Do zápasu jsme šli s tím, že se pokusíme dostat se na třetí místo v tabulce. Kaznějov nám dal prostor a tak jsme ho využívali. První můj gól padl po mém úniku po straně a zakončil jsem po zemi k tyči. U druhého gólu jsem dostal parádní přihrávku od Pavla Dobrého. K třetímu gólu jsem se dostal podobně jako k prvnímu a na závěr jsem přehodil gólmana. Jsem moc šťastný, že se mi povedlo něco takového, dát gól za muže je pro mě rarita a teď se mi povedlo vstřelit dokonce tři.

 

Díky čemu si myslíte, že jste porazili Kaznějov tak vysoko?

Na to se těžko odpovídá. Asi proto, že jsme měli dobrý vstup do zápasu.  Nevěděli jak na nás hrát a tři rychlé góly po sobě je zlomily. Pak už to šlo samo a byli jsme páni situace my.

 

Jaké jsou vaše týmové ambice?

Pokusíme a chceme se dostat tak nejvýš jak to jen půjde. Letos pravděpodobně už titul nezískáme, ale příští rok určitě máme titulové ambice a chceme se probojovat zpět do okresního přeboru. To je náš cíl pro příští sezónu.

 

Jaké máte své hráčské ambice?

Hrát za Úněšov. Úněšov mě moc baví, je to tu nádhera. Skvělá parta, je to nejlepší tým kde jsem kdy hrál. Je to tu o mnoho lepší než v Plzni. 

 

A jak byste reagoval na nabídku angažmá některého klubu z vyšší soutěže?

To se takhle velmi obtížně posuzuje. Teď momentálně chci hrát za Úněšov. Jsem zde spokojený. Pokud by onen klub z vyšší soutěže měl zájem o můj střídavý start, tak abych mohl stále hrát za Úněšov, tak na něco podobného bych byl ochoten přistoupit. Jinak ale ne.

 

Jaký byl váš nejdůležitější nebo nejkrásnější gól?

Němůžu si žádný konkrétní vybavit. Určitě to ale bude nějaký rozhodující gól zápasu, který jsem vstřelil za dorost. Těch bylo hned několik.

 

Co je pro vás zatím ve vaší kariéře největším úspěchem?

Můj úplně největší úspěch se stal dva roky nazpět. Za žáky jsem s Úněšovem vyhrál celou ligu. To je určitě můj největší úspěch ve fotbale.

 

Jaký je váš hráčský vzor a profesionální fotbalový tým?

Rozhodně FC Barcelona. Moc se mi líbí styl hry tohoto katalánského klubu. A z hráčů nejspíš Lionel Messi. To je takový můj fotbalový vzor.

 

Daniel Randa hraje v současnosti v Úněšově jak za muže tak i za dorost. Za dorost je pevným členem kádru a má střeleckou formu. I za dorost vstřelil letos na jaře hattrick a je tahounem týmu. Za muže často začíná zápasy na střídačce, ale po tomto výkonu se to může změnit a od trenéra dostane pravděpodobně víc prostoru. Daniel Randa určitě již v dohledné době dokáže že patří i do základní sestavy mužů a může to být právě on, kdo dovede svůj tým v příští sezóně zpět do vyšší soutěže.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou