Hráčem 20. kola III.třídy skupiny A okresu Vyškov se stal Jakub Pospíšil.

0

Hráčem kola jste zvolili záložníka Jakuba Pospíšila z Chvalkovic na Hané, mužstva s výbornou jarní formou, který zvítězil před ivanovickým stoperem Petrem Szeligou a před středním záložníkem Moravských Málkovic Ladislavem Grmelou.

Jakub Pospíšil zatím patří spíš mezi sváteční střelce, gól dal v sedmnáctém kole proti bohdalickému béčku, ale v každém chvalkovickém zápase je hodnocen jako jeden z nejlepších hráčů a řadí se mezi nejlepší hráče soutěže. Ve včerejším hlasování získal 25% vašich hlasů.

Na druhém místě se umístil ivanovický obránce Petr Szeliga, který nejen výborně brání, ale dokáže střílet i důležité góly. Petr dostal 18% hlasů.

Třetí skončil se 14% hlasů málkovický bojovník Ladislav Grmela, jehož mužstvu se zatím na jaře příliš nedaří, ale on patří v každém utkání mezi nejbojovnější hráče.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou