Hráčem kola se stává David Robotka

0

Hráčem 20. kola se stal symbolicky David Robotka z Měřína, který na půdě Přibyslavic vstřelil hattrick. Není to jediný hattrick, nýbrž po třetí za sebou se stal hráčem kola jeden ze svěřenců Petra Munducha. Nejprve Karel Kružík, o týden později Petr Sysel a v tomhle kole právě Robotka. Jde vidět, že Měřínští spoluhráči a kamarádi jsou v hlasování velice pylní.

Jasného vítěze mělo hlasování o hráče 20. kola. David Robotka zvítězil s obrovským náskokem a za hattrick, který vstřelil proti Přibyslavicím získal úctyhodných 76% všech hlasů. S velkou ztrátou se na druhém místě umistíl Rostislav Večeřa, útočník Radostína odehrál dobré utkání proti Kněžici a získal 12% hlasů. Další do party Měřínských hráčů je Tomáš Bublan, který hraje ve svkělé formě, tento mladý záložník hrající na junior start i za béčko Velkého Meziříčí, figuruje pravidelně v sestavě kola a za svůj výkon získal 2% hlasů. Zítra se můžete těšit na rozhovor s hráčem kola Davidem Robotkou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou