Tip experta: 20. kolo III. třídy sk. B, okr. Příbram tipuje Tomáš Hadáček z Petrovic

0

V minulém kole pro nás tipoval tuto soutěž Lečický Miroslav Střeleček, jež byl v tipování úspěšný jen napůl. V tomto kole se tipování ujal Tomáš Hadáček, hráč B-týmu Petrovic. Povede se mu lépe, než v minulém kole panu Střelečkovi? 

 

 

 

 

 

 

MFK Dobříš C – Velká Lečice TIP: 2

Lečický fotbal není sice moc pohledný, ale spoléhá se na skvělou obranu a veze se na vlně euforie a myslím, že to i tentokrát nějak ukope.

 

Kamýk – Višňová TIP: 1

Višňová na hřištích soupeřů boduje jen málokdy, proto v tomto zápase věřím Kamýku. 

 

Obořiště – Mokrovraty TIP: 1

Souboj sousedů z dolní poloviny tabulky. Očekávám ostré a vyrovnané utkání, ale výhru si na svém hřišti vykope Obořiště.

 

Počepice – Nový Knín B TIP: 0

Ve vzájemném utkání jsme si minulý týden ověřili kvality Nového Knína a když podle tabulky to tak úplně nevypadá, tak má velmi kvalitní kádr. To se ovšem dá říct i soupeři z Počepic. Očekávám tuhý boj a dělbu bodů.

 

SK Petrovice B – Prostřední Lhota TIP: 1

Prostřední Lhota je v tabulce na posledním místě a navíc nehraje úplně v pohodě, proto by tento zápas měl být pro Petrovice jasnou záležistostí.

 

Borotice – Hříměždice TIP: 2

Proti Boroticím bojujícím o záchranu to nebude snadné, ale Hříměždice, které se stále drží v bojích o postup, si proti soupeři z opačného pólu tabulky nesmí dovolit zaváhat.

 

Dal. Dušníky B – Stará Huť TIP: 1

Dušníky musí zabrat, pokud se chtějí ještě udržet v bojích o postupové pozice a v tomto zápase by se opět měl jejich tým odrazit k lepším výkonům, než jaké zatím na jaře předvádí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou