TIP EXPERTA - 20. kolo: Pavel Dvořák

0

Dalšího experta na I. A třídu sk. B jsem vybral zkušeného trenéra Pavla Dvořáka, který trénuje druhým rokem Želetavu a jeho tým má jarní výsledky jako na houpačce, protože doma naplno boduje a venku se jim vůbec nedaří. V tabulce patří Želetavě 9. místo s 23 body a bojuje stále o záchranu. Pan Dvořák pochází z Jakubova na Třebíčsku a celou hráčskou kariéru obětoval svému rodišti. Po skončení hráčské kariéry se vrhl na trenérskou činnost a 15 let trénoval v Jakubově jenom A tým mužů, kde dokázal se svým týmem postoupit ze třetí třídy až do I.B třídy, kde zakotvil s týmem na 9 let. Během trénování vyhrál první ročník Litovel cupu (Třebíčský pohár). Pan Dvořák byl tak laskav a internetovému portálu fotbalunas.cz prozradil svoje tipy a řekl krátce něco k utkáním.

 

V. MEZIŘÍČÍ B - KOUTY    Tip: 1

S lídrem tabulky jsme hráli na jejich hřišti a favoritem je pro mě určitě Velké Meziříčí B, kteří potvrdí svoji domácí neporazitelnost.

 

ŠTĚPÁNOV - RANTÍŘOV    Tip: 0

Rantířov jsem neviděl na jaře, ale domácí zápasy naprosto zvládá na jedničku, ale venku to zvládne na remízu. Štěpánov nemá formu momentálně.

 

NÁMĚŠŤ-VÍCENICE – NOVÁ VES    Tip: 1

Náměšť měla horší vstup, ale momentálně vládne určitě v týmu pohoda a potvrdí svoji formu, proto získají všechny body doma.

 

HFK TŘEBÍČ B – VRCHOVINA B    Tip: 1

Třebíč je nevyzpytatelné mužstvo, záleží na jejich složení. Prohráli s Rapoticemi doma, ale teď to zvládnou a odčiní tak všechny domácí ztráty.

 

ŽĎÁR B – RAPOTICE    Tip: 1

Žďár hraje o záchranu na domácím hřišti a určitě se bude hnát za vítězstvím. Myslím si, že zvládne záchranářský souboj a získá důležité body, proto dávám na domácí.

 

ŽELETAVA – HROTOVICE    Tip: 1

Hráli jsme doma dva zápasy a vstřelili jsme pravidelně 4 góly soupeřům. Budu rád, když to znovu doma potvrdíme a získáme důležité body k záchraně.

 

VLADISLAV – BUDIŠOV-NÁRAMEČ    Tip: 2

Vladislav na jaře vůbec neboduje a je z formy. Budišov je proto pro mě jasným favoritem.

 

Redaktor: Ing. Libor Smejkal


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou