8. kolo 4. české fotbalové ligy C

0

Již tento víkend nás čekají další zápasy 4. fotbalové ligy a věříme, že nabídnou více výher a více gólů než tomu bylo v minulém kole. V tom jsme totiž viděli šest remízových utkání a pouze dvě výhry. O ty se postaraly týmy Přepeř a Trutnova, které doma jasně dominovaly a zaslouženě slavily zisk tří bodů. Uvidíme, zda se tentokrát více týmům podaří prolomit vyrovnanost soutěže a přinést vítězství svým fanouškům.

Šlágrem kola bude bezpochyby sobotní dopolední zápas mezi Velkými Hamry a Benešovem. Domácí Velké Hamry mají co napravovat po remíze v Turnově, zatímco Benešov bude chtít odčinit ztrátu bodů s Hlinskem. Oba týmy budou hladové po vítězství. Další sobotní dopolední duel nabídne fanouškům Středočeského kraje zajímavé střetnutí mezi Brandýsem a nedalekými Dobrovicemi. Dobrovice budou usilovat o cenné body, které by je posunuly výš v tabulce. Otázkou zůstává, zda dokážou uhlídat domácího kanonýra Folwarcnyho, jenž s 7 góly ze 7 zápasů vede tabulku střelců. Třetí sobotní dopolední zápas se odehraje v Hradci Králové, kde místní Slavia přivítá Vysoké Mýto, které musí nutně vyhrát, pokud chce držet krok s čelem tabulky.

I nedělní program přinese několik zajímavých duelů. Turnov, který přerušil sérii remíz výhrou v dohrávce nad Hlinskem, bude čelit nevyzpytatelné Cidlině/Novému Bydžovu. Trutnov, který se střelecky prosadil proti Hrádku, míří do Police nad Metují, kde domácí tým trápila marodka, ale i tak získal bod proti Dobrovicím. Horní Ředice, po středečním pětigólovém debaklu, budou v neděli hostit rezervu Chrudimi a doufají, že potěší své fanoušky lepším výkonem. Poslední nedělní zápas sehraje Hlinsko, které po středeční porážce s Turnovem přivítá lídra soutěže, rozjeté Přepeře. Uvidíme, zda hosté potvrdí roli favorita a gólově nadále dominují.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou