O víkendu se nám opět představí 4. fotbalová liga skupiny C, a to 7. kolem soutěže.

0

Po nucené pauze způsobené klimatickými podmínkami nás čeká další kolo DIVIZE C a zajímavé zápasy o čelo tabulky.

Hned v sobotu dopoledne nás čekají tři zápasy. Těžké nohy budou mít hráči Brandýsa proti Cidlině, protože ve středu sehráli dohrávku proti Trutnovu, která skončila remízou 3:3. O čelo tabulky bude hrát Benešov proti Hlinsku, které nutně potřebuje vyhrát a odrazit se ode dna. Třetí sobotní dopolední zápas uvidí diváci v Přepeřích, pokud chtějí domácí držet krok s vedoucími týmy soutěže, musí porazit Slavii Hradec Králové, která venku neprohrává.

V sobotu odpoledne hrají Kosmonosy zápas v Chrudimi proti místnímu B týmu, který je před nimi pouze o skóre. Se stejným počtem 6 bodů proti sobě nastoupí Dobrovice a Police nad Metují. Uvidíme, zda domácím prospěla herní vytíženost z jediného víkendového zápasu 6. kola v Hrádku nad Nisou. Sobotu uzavře Vysoké Mýto, které drží 2. místo tabulky a hosrtí doma Horní Ředice, které jsou na opačném pólu tabulky a nutně potřebují vyhrát.

V neděli nás čekají poslední dva zápasy. Hrádek nad Nisou musí bodovat v Trutnově, kde domácí ve středu dokázali obrat o body Brandýs. První zápas pod vedením nového trenéra Jiřího Štajnera čeká hráče Turnova, kteří to budou mít velmi těžký proti celku Velkých Hamrů, jenž bude chtít vyhrát a udržet si přední příčky soutěže.

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou