Zápasy krajských soutěží se o tomto víkendu hrát nebudou, celé kolo je odloženo! Hrát se nebude ani na okresní úrovni

0

Víkend na jihu bude bez fotbalu, kvůli silnému dešti se zápasy odkládají.

Vzhledem k tomu, že meteorologové v pátek před polednem rozšířili výstrahu na extrémní povodně na téměř celou zemi s výjimkou západu Čech, rozhodl Výkonný výbor Jč. KFS o ODLOŽENÍ všech víkendových zápasů 13. - 15. 9. 2024 soutěží Jč. KFS.

 

Nebude se hrát ani na okresní úrovni. Výkonný výbor OFS České Budějovice v pátečních dopoledních hodinách rozhodl o odložení vikendových zápasů všech soutěží mužů na termín 16. a 17. 11. z důvodu nebezpečí pořádání sportovních akcí a nezpůsobilosti hracích ploch. Kluby se mohou dohodnout i na dřívějším termínu a oznámit ho sekretáři OFS. Stejné rozhodnutí učinil VV OFS Jindřichův Hradec, OFS Písek, OFS Český Krumlov, OFS Prachatice a OFS Tábor, odkládány jsou i zápasy na Strakonicku.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou