V Dobrušce se konaly oslavy 115 let od založení klubu na které dorazil tým Real TOP Praha!

0

Na oslavy 115 let Dobrušského fotbalu dorazily celebrity týmu Real TOP Praha!

Při příležitosti oslav 115 let Dobrušského fotbalu na stadion Václava Šperla do Dobrušky přijel hvězdný tým Real TOP Praha! 

Real TOP Praha je sportovní tým složený z osobností kulturního a sportovního života, který sdružuje přibližně 100 členů. Tým osobností vznikl v roce 2000 a jeho účelem je podpora nejrůznějších charitativních akcí, a to převážně sportovních.

 

V zápase se za Starou gardu Dobrušky představili: Marek Pěnička, Martin Malý, Zdeněk Zounar, Marcel Hájek, Jan Zrzavý, Vladimír Zrzavý, Roman Doubek, Marek Štětina, Vítězslav Malý, Filip Šotola, Jakub Mikušík, Miroslav Sixta, Milan Petřík, Martin Lemfeld, Jaroslav Mrázek, Pavel Petera, Matěj Ulich, Vlastimil Karal a Jaroslav Moník.

Za Real TOP Praha se zúčastnili: Jaroslav Bellada, Jan Klíma, Radek Bejbl, Karel Rada, Milan Fukal, Karel Diviš, Vojta Nouzák, Juraj Šimurka, Jakub Kvášovský, Jakub Děkan, Pavel Horváth, Luděk Zelenka, Jan Koller, Igor Demo, Ivan Trojan, Jiří Jeník, Michal Hamršmíd, Vladimír Šmicer, Jiří Babica, Jaromír Bosák, Ivo Ulich a manažer Alxexandr Smita.

 

 

V charitativním utkání proti sobě nastoupila Stará garda Dobrušky a Real TOP Praha. Výsledek zápasu nebyl vůbec důležitý, ale šťastnější tým byl nakonec ten pražský, který zvítězil 4:5. Za Starou gardu Dobrušky se prvním gólem prosadil bývalý třetiligový fotbalista Marcel Hájek, druhou branku vstřelil Jakub Mikušík a o zbylé dvě branky se postaral bývalý ligový hráč Vlastimil Karal. Za Real TOP Praha se prosadil bývalý reprezentant Jan Koller, který vstřelil dvě branky, Jiří Jeník, herec Ivan Trojan a člověk, který celou akci ‚‚zpunktoval‘‘ oslavenec Ivo Ulich, který den před zápasem oslavil životní jubileum 50. let! Po zápase byl Matýšovi a Jardovi předán neuvěřitelný šek v hodnotě 100 000 Kč. Krásné gesto! 

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou