KRÁLOVEHRADECKÝ VOTROK Krajský přebor začíná.

0

Nové videozáznamy z utkání, vychlazená piva, klobásy z udírny, natěšní fanoušci po krátké pauze, hon na Solnici a Náchod. To vše tento víkend přichází. Startuje totiž VOTROK Královéhradcký kraj přebor 2024/2025.

Fotbalové jaro přichází, mezi favority na postup o soutěž výš se považuje zejména Náchod, který se netají tím, že má ty nejvyšší očekávání a plán dosáhnout 90 bodů. Náchod minulou sezónu skončil za druhou Solnicí, která je pro letošní ročník značně oslabena o zvučná jména, ale rozhodně své ambice nehází jako flintu do žita a budou chtít hrát v předních příčkách tabulky. Zbytek tabulky už byl bodově celkem odskočený.

 

 

Mezi letošní silné týmy bude určitě patřit také bývalý účastník divize C, Dvůr Králové nad Labem, který má dobře poskládaný tým zkušenostmi a dravým mládím. Rezerva třetiligového Chlumce nad Cidlinou je také velice kvalitní tým, který si může vypomoci posílením o hráče, kteří jsou méně vytíženi v A týmu a body bude rozdávat těžko. Jediný zástupce města Hradce Králové je Třebeš, která má stabilní kádr a je známá bojovnými výkony na menším hřišti, kde rozhodně nikomu nedá nic zadarmo. Libčany s posílenou Dobruškou měli v minulém ročníku stejný počet bodů a očekává se, že se budou pohybovat opět v klidném středu tabulky.

 

 

Spodní příčky patřily klubům z České Skalice, Jaroměře a Týniště. Druhý a třetí jmenovaný tým by si určitě za předvedenou hru zasloužil být určitě v tabulce výš, a tak uvidíme, jak se jim bude dařit v letošním ročníku. Poslední zachraňující příčky obsadil Jičín, kterému se moc nedařilo a byl to boj, aby krajský přebor zachránili. Stejný počet měl i celek z Hořic, které svůj kádr doplnili o zvučná jména a netají se tím, že letos chtějí hrát v úplně jiných vodách než minulou sezónu.

 

 

Nováčkem soutěže se stává staronová Vysoká nad Labem, která má velice kvalitní mančaft a bude se rvát o vyšší příčky tabulky. Stejně jako druhá Železnice, která generálku odehrála v rámci pohárového utkání proti divizní Slavii Hradec Králové. Velice urostlé a bojovné mužstvo je z ověřených informací hodně potrápilo a smolně prohrálo, ale zápasy proti nim nebudou vůbec příjemné.

 

Doufejme, že letošní ročník přinese spoustu zajímavých střetnutí, krásných kombinačních akcí doplněné o nádherné branky, které potěší oko diváka a přejme si, aby všude byla bouřlivá a početná kulisa, protože přesně kvůli tomu se fotbal hraje. Teda vlastně kvůli tomu pivu a klobáse :)

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou