TIP Experta - 20. kolo - Karel Macho TJ Lokomotiva České Velenice

0

Síla kádru, domácího prostředí a větší potřeba. Právě tato tři kritéria preferuje při tipování náš dnešní expert Karel Macho, který věří hlavně Ševětínu a Ledenicím. Dočkají se i "jeho" Velenice prvního tříbodového zápasu?  

Lomnice nad Lužnicí - Třebětice – tip 0
Lomnici se minulý týden podařilo vyhrát v Chlumu a mají výhodu domácího hřiště. Třebětice hrají dobře, mají dobrý mančaft, ale záleží, s čím přijedou. Myslím si, že to bude plichta.

Ledenice - Slavonice – tip 1
V Ledenicích se těžko vyhrává a Slavonice se podobně jako mi potýkají s problémy se sestavou. Ledenice doma body neztrácí, za mě proto jasná jednička.

Suchdol na Lužnicí - Lišov – tip 0
Beru to podle toho, s jakým týmem přijel Lišov k nám. Potřebují body. Tipoval bych ale remízu.

Soběslav B - Ševětín – tip 2
Jednoznačná dvojka. V Ševětíně jsme hráli minulý týden a dostali jsme 5 gólů. Sice jsme tam jeli v oslabené sestavě, ale přesto je znát, že Ševětín má zkušený a kvalitní tým. Nevím, zda funguje nějaká výpomoc mezi Soběslavským A týmem a béčkem, tipuju ale jednoznačnou dvojku s výrazným rozdílem. Ševětín je jasný adept na postup a nemyslím si, že si tu šanci nechá utéct.

České Velenice - Dolní Bukovsko – tip 1
Letos jsme sice ještě nevyhráli, doufám ale, že se mi pár lidí konečně vrátí do sestavy. Tipuju nejtěsnější možnou výhru našeho mužstva – 1:0.

Nová Včelnice - Kardašova Řečice – tip 1
Kardaška se ve výsledcích zlepšila, nevím jak je na tom momentálně Včelnice, v jaké hraje sestavě, ale kádr má silný. Kardaška by body potřebovala, přesto věřím domácím.

Nová Bystřice – Chlum u Třeboně – tip 1
Chlum je pro mě velké překvapení. Kádr mají spíš starší a zkušený. Celou sezonu se jim daří. Nevím tedy, s jakým kádrem do Bystřice vyrazí, ale když jsme tam hráli na podzim my, tak jsme dokázali i v deseti uhrát remízu a sahali jsme i po třech bodech. Přesto jsou domácí na svém hřišti silní, a proto dávám jedničku.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou