FOTO/ZÁZNAM: Pět deset na Baníku!

0

V útery proběhl druhý ročník 5:10 na Baníku, setkání fanoušků s hráči, diskuze a představení dresů, to přinesl úterní den na Bazalech.

Akce na Bazalech začala gratulacemi mistrovským kategoriím akademie Baníku, následovalo představení Baněk neboli hráček ženského týmu Baníku. Poté přišel na řadu rozhovor s trenérem úspěšného béčka Josefem Dvorníkem, který dotáhl tým do druhé nejvyšší soutěže. Baník také představil fashion kolekci od Macronu, se kterým nově ostravský celek navázal spolupráci, s čímž také představil hostující variantu dresů, ve kterých se ukázali Mistři ze sezóny 2004 a s nimi se na pódiu také ukázal bývalý úspěšný trenér František Komňacký. Vrcholem celé akce byla diskuze a v ní za A-tým Matěj Šín, trenér Pavel Hapal, šéf sportovního úseku Luděk Mikloško, výkonný ředitel Michal Bělák, marketingový a pr ředitel Matěj Šturala a samozřejmě majitel klubu Václav Brabec.

 

V diskuzi padli slova na nový stadion, dresy, přípravu, sponzora a také tetování. Majitel Baníku Václav Brabec prohlásil, že nový stadión bude stát na původním místě, jinde by si jej prý nedokázal představit a to už kvůli ceně či kvůli historii, jakou samozřejmě Bazaly mají. Jediným mínusem jsou parkovací místa, kterých je nedostatek, ale to Václav Brabec vidí jako ten nejmenší problém. Dále se majitel Baníku vyjádřil ke sponzorům a k otázce, jestli by klub prodal za horší situace. Dle slov Brabce aktuálně žádný velký sponzor na obzoru není, ale co se týče setrvání Brabce ve funkci majitele, tak prý dokud bude zdravý, tak nemá důvod klub prodávat. Dokonce padla i otázka na to, kdy si majitel Baníku nechá udělat tetování, na což odpověděl, že šlo o sázku, kterou bude muset splnit. Co se týče ještě Bazalů, tak to Brabec vidí spíše až k roku 2030, že bude nový stadión dokončen a otevřen. Na stadiónu by poté mělo být i muzeum. 

 

Luděk Mikloško se také vyjádřil k jednání s brankářem Hladkým, kde si brankář který chytal minulý ročník Championship měl dát za podmínku jistou pozici jedničky, což klub neakceptoval, jelikož si stojí za tím, že si hráč svou pozici musí vybojovat a zasloužit.

 

Ke spolupráci s italskou značkou Macron s vyjádřila dvojice Michal Bělák s Matějem Šturalou. Baník ukončil prvotně spolupráci s pumou, poté měl možnost nakouknout do italské Bologni a sídla Macronu. Možnost vlastního návrhu dresů a také odlišnost od ostatních týmů zaujala, jak Michala s Matějem, tak také celý Baník a výsledek samozřejmě stál za to!

 

K přípravě se vyjádřil už člen základní jedenáctky Baníku Matěj Šín, dle jeho slov byla sice příprava kratší, ale o to intenzivnější a přestože hráče doprovázela na soustředění únava, tak podle Matěje je kabina a kádr lepší než uplynulou sezónu.

 

 

 

Přinášíme vám také záznam z akce Baníku 5:10 na Baníku!

Zdroj: FC Baník Ostrava 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou