Semifinálové zápasy EURA tipuje bývalý ligový obránce Martin Šejvl

0

Již dnes je na programu první semifinálové utkání Mistrovství Evropy ve fotbale 2024, a pokud ještě nemáte natipováno, jak dnešní souboj dopadne, neváhejte a TIPUJTE ZDE! Poslední inspirací vám mohou být tipy od odchovance prvoligových Pardubic, který za A-tým svého mateřského klubu odehrál celkem sto osmdesát jedna soutěžních utkání a momentálně působí v Hlinsku, Martina Šejvla!

Španělsko vs. Francie - 1: Jako fanoušek španělského fotbalu nemůžu říct nic jiného, než že vyhraje tento tým. Na šampionátu podle mě předvádí nejlepší výkony. Pozor ale na to, že budou chybět dva ze čtyř obránců základní sestavy, to se proti Mbappému a spol. může vymstít. Přesto ale věřím v postup Španělů.

 

Nizozemsko vs. Anglie - 2: Ani jeden z týmů nepředvádí kdovíjaké výkony, ale přeci jen o trochu lépe zatím hrálo Nizozemsko. Poslední zápas mě ale nepřesvědčilo, a přesto, že Anglie předvádí tak 10 % ze svého maxima, tak vždy dokáže zabrat, když je potřeba. Proto v tomto zápase tipuji na vítěze Anglii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou