Osmifinálové zápasy EURA tipuje bývalý ligový obránce Patrik Dressler

0

Máme pro vás další inspiraci pro vaše TIPOVÁNÍ osmifinálových utkání Mistrovství Evropy ve fotbale 2024. Svůj pohled na první vyřazovací zápasy EURA nám odtajnil tentokrát bývalý ligový obránce a odchovanec Baníku Ostrava Patrik Dressler!

Švýcarsko vs. Itálie - 2: Italové si poslední akcí v zápase s Chorvaty zajistili postup ze skupiny. Myslím, že tentokrát rozhodnou dříve a postoupí.

 

Německo vs. Dánsko - 1: Dánové postoupili se třemi remízami, a tak si myslím, že Němci si s nimi poradí.

 

Anglie vs. Slovensko - 1: Přál bych Slovákům, aby se přes favorita šampionátu probojovali, protože výkony Anglie jsou zatím bídné. Obavám se však, že se to nestane.

 

Španělsko vs. Gruzie - 1: V tomhle zápase se nic překvapivého nestane a Španělsko postoupí dál.

 

Francie vs. Belgie - 0: Od začátku EURA jsem od obou týmů čekal přesvědčivější výkony a hlavně výsledky. Myslím si, že v normální hrací době se nerozhodne a zápas skončí remízou. V prodloužení Mbappé dovede Francii do čtvrtfinále.

 

Portugalsko vs. Slovinsko - 1: Portugalci si po výbuchu s Gruzií budou chtít zlepšit náladu a přes Slovince postoupí dál.

 

Rumunsko vs. Nizozemsko - 2: Oba týmy mají stejnou skupinovou bilanci, ale Holandsko má zkušenější kádr, takže tenhle zápas zvládne.

 

Rakousko vs. Turecko - 1: Rakousko je pro mě překvapivým vítězem těžké skupiny D. Jeho výkony mě mile překvapily, a proto Turecko porazí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou