Chýnovská legenda Pavel Kulveit slaví 70 let!

0

V červnu letošního roku slaví bývalý dlouholetý hráč chýnovského oddílu Pavel Kulveit významné životní jubileum. 

Patří do úspěšné generace hráčů, kteří koncem 70. let a v 80. letech úspěšně reprezentovali chýnovský fotbal v krajských soutěžích. Pod vedením trenéra Josefa Macháčka byl se svými spoluhráči J. Basíkem, J. Mládkem, V. Janů, J. Janů, Vl Hruškou, L. Šalátem, M. Fučíkem a dalšími u prvního historického postupu v roce 1985 do krajského přeboru.

 

Jako vedoucí mužstva byl v roce 2002 u dalšího postupu do krajského přeboru. Dlouhá léta je členem fotbalového výboru. Bez jeho komentářů si už nedovedeme představit žádné mistrovské utkání našeho áčka. Pravidelně hlásí výsledky na krajský fotbalový svaz, píše komentáře do novin o jednotlivých utkáních a významnějších fotbalových turnajích. Zkrátka je to náš takový tiskový mluvčí. Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví do dalších lete přeje FC Chýnov.

 

Za výbor FC  Chýnov

Miroslav Mládek            

předseda

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou