Radnických 100 let a fotbalové legendy objektivem Jaroslava Kreisingera

0

V sobotu 22.6.2024 se toho v různých fotbalových areálech odehrálo spoustu a například v Radnicích se slavilo 100 let fotbalu. Na hřišti se tak odehrál exhibiční zápas mezi místními fotbalisty a fotbalovými osobnostmi, jejichž složení měl na starosti nedaleký rodák Václav Procházka. 

Pavel Horváth, Martin Fillo, Ferenc Róth, Pavel Fořt, Patrik Ježek, Michal Papadopulos, Petr Mulač, zmíněný Václav Procházka a další... Fotbalové osobnosti doplněné synem Pavla Horvátha, Patrikem, bratrem Václava Procházky, Janem, hokejistou Jakubem Lvem, či bývalým místním brankářem Jakubem Volákem se postavil proti místnímu výběru, který kope krajský přebor. 

 

Podívejte se do přiložené galerie na parádní snímky Jaroslava Kreisingera! Jak utkání probíhalo, kolik se nastřílelo gólů a další fotografie z akce můžete shlédnout ZDE, kde jsme informovali o akci již o víkendu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou