Umělá inteligence v akci! Jak by vypadala podle ni klubová loga?

0

Na závěr sezóny přinášíme trochu odlehčení od fotbalových zápasů a pověnujeme se jednotlivým týmům na Rakovnicku trochu jinak. Díky umělé inteligenci jsme vyzkoušeli, jak by vypadala klubová loga po jejím zásahu. Mrkněte na to, je to zajímavé!

AI technologie neboli artificial intelligence, v překladu umělá inteligence. Některá klubová loga fotbalových týmů na té nejvyšší úrovni prošla modernizací a my Vám ukážeme, jak by mohla po zásahu umělé inteligence vypadat klubová loga vybraných celků na Rakovnicku. Vybrali jsme zástupce z okresního přeboru a týmy hrající krajské soutěže. V průběhu nové sezóny se zaměříme i na celky z nižších rakovnických soutěží.

 

Tak hurá do galerie a schválně, jestli se Vám bude líbit více současné logo nebo to "nadčasové". Něco se povedlo více, něco zase méně, ale třeba se bude některý z klubů inspirovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou