Do Radnic přijede Procházka, Horváth, Škoda, Tecl, Fillo a další. Sokol slaví 100 let!

0

Při příležitosti výročí 100 let fotbalu v Radnicích se 22. června v místním fotbalovém areálu uskuteční exhibiční zápas fotbalových legend, které dohromady poskladál nedaleký rodák Václav Procházka, jehož vyzyvatelem bude výběr radnického týmu, který za uplynulých pět let dokázal z 1.B třídy vystoupat až do krajského přeboru. 

"Před samotným fotbalovým zápasem, který se odehraje v 11:00, proběhne doprovodný program, který pro mladé fotbalisty obstará Martin Fillo," přiblížil program předseda fotbalového oddílu Petr Kabát. Ten zároveň sdělil, že před samotným zápasem je možné sportovní osobnosti odchytnout s psacími potřebami k podpisu, ale řízená autogramiáda na místě nebude.

 

"Za Radnice se v tradičních červených dresech objeví hráči, kteří v průběhu posledních let přispěli k tomu, že se v Radnicích hraje krajský přebor," sdělil trenér Pavel Aubrecht. 

 

Na radnického hřišti se představí plejáda fotbalových i hokejových hvězd, jako jsou blízký rodák Václav Procházka, jeho aktuální spoluhráč Martin Fillo nebo trenér Pavel Horváth z Domažlic. Měli by se objevit rovněž Milan Škoda, Stanislav Tecl, Pavel Fořt, Patrik Ježek, Michal Papadopulos, nebo hokejisté Jakub Lev, Jan Schleiss a další...

 

Přijeďte si s radnickými fotbalisty užít oslavy svých sta let fungování fotbalu a po exhibici se rovnou můžete přesunout na program tradičních Radnických kulturních slavností, které doprovází živá a chytlavá hudba. Všichni jste srdečně vítáni, vstupné bude dobrovolné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou