Limberský řádí i po kariéře. Navštívil MS a skončil na záchytce

0

Bývalý ligový fotbalista David Limberský je znám tím, že je rád v centru pozornosti a dokáže pořádně za to vzít, zvláště když je posilněný alkoholem. Naposledy řádil na hokejovém mistrovství světa v Praze, kde musela být kvůli jeho dalšímu extempore přivolána i policie. Ta ho nakonec převezla až na záchytku. 

„Minulý týden ve čtvrtek při zápase České republiky s Amerikou jsme na základě oznámení od pořadatelů řešili nevhodné chování jednoho z hostů v hokejové hale, kde jsme provedli asistenci s jeho vyvedením ven z haly,“ řekl pro CNN Prima News pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

 

David Limberský se ale chtěl vrátit zpátky do haly. Přeskočil turnikety, což se mu stalo nakonec osudné. „Přeskočil turnikety, proto musel být za použití donucovacích prostředků omezen na osobní svobodě. Jelikož byl pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal více než dvě promile, musel být následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici,“ pokračoval policejní mluvčí.

 

Ke své příhodě v pražské hokejové aréně se přiznal i sám David Limberský. „Ano, vyvedli mě kvůli nedorozumění. Před O2 Arenou mi řekli, že můžu jít pryč, já jsem se chtěl vrátit, protože jsem měl platný lístek, cítil jsem, že jsem nic neudělal. Na základě toho mě odvezli na záchytku," přiznal bývalý hráč plzeňské Viktorie a momentálně sportovní ředitel třetiligového celku Jiskra Domažlice. 

 

Dosud nejslavnější případ Davida Limberského je jeho automobilová nehoda v roce 2015, kdy naboural v Praze své bentley. Zároveň měl tehdy v krvi více než jedno promile alkoholu. Následně navíc celou situaci Limberský ještě zlehčil v zápase v Příbrami, kde slavil vstřelený gól točením volantu. 

 

Nyní navíc čelí Limberský obžalobě z vydírání, když měl společně s dalšími lidmi vydírat bývalého olympionika Luboše Jíru, kterému měl s ostatními společníky - Pavlem Vaiglem, Františkem Kohoutem a Marcelem Koscem poskytnout čtyři miliony korun na těžení kryptoměn. A následně se kvůli neuspokojivému zhodnocení vložených prostředků domáhali vrácení peněz. 



„Cítím se nevinný,“ řekl Limberský u Okresního soudu v Karlových Varech. Státní zástupce mu navrhuje trest půl milionu korun.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou