OBRAZEM: 70. ročník turnaje starých pánů - Memoriál Miroslava Pokorného

0

V sobotu 11. května se v areálu fotbalového oddílu TJ Slavoj Bečov nad Teplou uskutečnil jubilejní 70. ročník turnaje starých pánů, nazývaný také Memoriál Miroslava Pokorného. Toho se mohli účastnit hráči starší 35 let a nakonec sem zavítaly staré grady domásího Bečova, Horního Slavkova, Nejdku a Teplé.

Turnaj se odehrál ve formátu každý s každým. Na místě byla pro značnou diváckou návštěvnost připravena luxusní vesnická pohostinnost. Nechyběly klobásky, gulášek, párky, bramboráky, řízečky, chlebíčky, další spousta jídla a dobré pivo.

 

Na hřišti se tedy za velmi příznivých podmínek odehrálo celkem 6 zápasů, z nichž nejlépe vyšel celek z Nýdku, který si odvezl trofej pro vítěze. Na druhém místě skončili domácí fotbalisté a na bednu se ještě dostali hráči Teplé.

 

Podívejte se na super momenty z průběhu celého turnaje, které nám zaslal Ivan Coufalík. My za ně děkujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou