FOTBALOVÝ TURNAJ: Memoriál Jaroslava Uhlíře st.

0

Konec sezóny se pomalu blíží a na řadu přicházejí pozvánky na letní fotbalové turnaje. Jedním z nich je například turnaj v malé kopané v Křižanově, v okrese Žďár nad Sázavou na Vysočině.

Místní fotbalový oddíl zve všechny příznivce na 1. ročník turnaje v malé kopané Memoriálu Jaroslava Uhlíře st., který se bude konat v areálu SK FC Křižanov. Termín je stanoven na 6. července 2024.

 

Udělejte tým a přihlaste jej do 23.6.2024 na číslo uvedené v plakátu a nebo u Patrika Bajera a Jana Hladíka!

 

Křižanovští hlásí zajímavé týmové i individuální ceny, pro nejlepší tým turnaje navíc velký sud piva. Přijít můžete ale i jen zafandit a podpořit své oblíbené hráče. Občerstvení je totiž na místě dostatečně zajištěno! Můžete se těšit na párky z udírny, maso na grilu a parádně vychlazené pivo a limonáda jsou samozřejmostí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou