Rozmohl se nám tady takový nešvar, kelímky řeší i na Slavii

0

Plzeňská Viktoria dnes zveřejnila pokutu a následky chování některých jedinců, kteří hodili během zápasu kelímek na hrací plochu, kdy jeden z nich zasáhl brankáře Fricka. Stejný problém teď řeší i na Slavii. A sešívání na tom mohou být ještě hůře viktoriání. Proč?

 

Slavia je totiž v podmínce po zápase ve skupinové fázi Evropské ligy. Co tedy Slavii hrozí? Vysoká pokuta a uzavření celého, nebo části stadionu na další domácí zápas v pohárové Evropě.

 

Slavia ale vymyslela zajímavé řešení. Sankcím od UEFA se nejspíše nevyhne. Nabídla ale lidem, kteří se takto nechvalně proslavili, aby se do 25. března 2024 přihlásili na email slo@slavia.cz a svůj přečin odpracovali cestou veřejných prací.

 

Když se nepřiznaný jedinec ztotžní, bude potrestán pokutou až do výše 50 tisíc Kč a zákaz vstupu na stadion až na 2 roky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou