Trenér Rada slovně přestřelil a dostal vysoký trest

0

Fotbalový trenér Petr Rada je znám tím, že nechybí málo, aby se rozohnil a použil nějaké to ostřejší slovo. Tentokrát však zašel kouč Dukly daleko přes čáru. Za rasistické nadávky směrem k lavičce brněnské Zbrojovky obdržel od disciplinární komise vysoký trest v podobě peněžní pokuty osmdesát tisíc korun a zákazem činnosti u fotbalu na dlouhých osm měsíců. 

„Disciplinární komise LFA tomuto případu věnovala značnou pozornost a snažila se zajistit veškeré potřebné důkazní materiály, aby byla schopna objektivně rozhodnout. Na základě zprávy technického delegáta LFA a také dle záznamu z kamer bylo prokázáno, že kouč Dukly Praha Petr Rada skutečně směřoval směrem k lavičce Zbrojovky Brno urážku s rasistickým podtextem,“ zdůvodňoval výši trestu předseda disciplinární komise Richard Baček.

 

Rozsudek ještě ale není pravomocný. Takže se proti němu může trenérský bouřlivák odvolat. Ten v této sezoně dostal už jeden trest, když slovně napadl asistenta rozhodčího Tomáše Mokrusche, za což obdržel pokutu třicet tisíc. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou