Duel Holešova s Bzencem ukončila tragická událost

0

Náhlý zdravotní kolaps fanouška ukončil divizní utkání Holešova s Bzencem. I vzhledem k tomu, že se jednalo o rodinného příslušníka Petra Kasaly, kapitána hostů, neměl rozhodčí jinou možnost, než zápas předčasně ukončit. Dědečka bzeneckého kanonýra se bohužel oživit nepodařilo.

Mělo se jednat o atraktivní duel 17. kola divize E, kde čtvrtý Bzenec zajížděl na půdu šestého Holešova. Zápas probíhal standardně, ve 24. minutě otevřel skóre utkání Petr Kasala a poslal Bzenec do vedení. S koncem prvního poločasu ale postihl zdravotní kolaps fanouška hostů a dědečka bzeneckého kanonýra Petra Kasaly.

 

Fanouškovi se dostalo okamžité pomoci od místních diváků i lékařů. Sudí Jan Krupa navíc ihned přerušil rozehraný duel a vše se tak mohlo soustředit na záchranu života. I přes okamžitou pomoc a několikaminutové oživování, se nakonec věrného fanouška Bzence zachránit nepodařilo. Zhruba 20 minut po incidentu rozhodčí ukončil zápas úplně.

 

"Vážení příznivci, musíme vám oznámit velmi smutnou zprávu. Při zápase našeho týmu v Holešově zemřel náš věrný fanoušek a děda našeho kapitána, pan Jaroslav Kasala. Utkání bylo z tohoto důvodu po 1.poločase ukončeno za stavu 0:1. Branku vstřelil Petr Kasala. Za celý fotbalový klub vyjadřujeme celé rodině upřímnou soustrast," stojí na sociálních sítích Slovanu Bzenec.

 

Podobnou zprávu přinesl na facebookovém profilu i tým z Holešova. Zprávu okomentoval i Petr Kasala, jenž domácím poděkoval za okamžitou reakci. "Děkuji všem fanouškům Holešova, kteří se snažili jakkoliv pomoct a zachránit mého dědu. Nejvíc děkuji zdravotnici vašeho klubu, která dělala všechno pro to, aby mého dědu zachránila. I když to bohužel nedopadlo dobře, tak si toho moc vážím. Ještě jednou děkuji."

 

O osudu utkání bude rozhodnuto na dalším zasedání sportovně-technické komise. Zápas by ale měl být odehrán znovu v náhradním termínu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou