OKRESNÍ POHÁR: Známe dvojice semifinalistů!

0

Do semifinále rakovnického okresního poháru se probojovala čtveřice týmů, která si to rozdá o postup do finále a přiblíží se tak o krok blíže vysněné trofeji. Kdo a kdy bude s kým hrát?

Ve čtvrtfinále měl ze všech týmů nejsnadnější práci Janov, který vyhrál kontumačně nad Čistou a šel bez boje dál. Tatran přivítal na svém hřišti Šanov a vítězstvím 4:1 si splnil povinnost. O dvojici těchto zápasů jsme informovali ZDE.

 

O něco více se na postup nadřela Lubná, která musela zdolat Kněževes na jejím hřišti. To se svěřencům Jirky Týčeho rozdílem jedné branky podařilo, utkání si můžete připomenout TADY. Umetenou cestu do semifinále neměla ani Lužná, se kterou to nevypadalo vůbec dobře. Mšecké Žehrovice vedly nad Spartou o dvě branky, ale kanonýr Radek Pokorný se dobře vyspal a hattrickem poslal svůj tým do dalšího kola. Jak se postup Sparty zrodil si můžete přečíst ZDE.

 

Losování semifinálových zápasů proběhlo, odehrát by se měly současně 8. května od 17:00 hod. O postup do finále si to rozdá Lužná na svém hřišti proti Janovu a druhým žhavějším zápasem bude střetnutí Lubné s Tatranem, které se odehraje na hřišti Baníku.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou