FOTO: Loňský finalista v poháru končí, dál jdou Radnice

0

Oba celky už měly za sebou zimní přípravu, ke které tak trochu počítaly i pohárové střetnutí týden před prvním jarním mistrákem. Stejně jako v loňském ročníku, i teď svedly cesty Poháru PKFS proti sobě sokolníky z Radnic a Kralovic. Tentokrát ale pokračují vyzyvatelé z krajského přeboru.

Utkání, které se odehrálo v pátek 1.března od 19:00 na rokycanské umělce, bylo z obou stran v aktivním duchu. Ani jeden z celků se nezdráhal vytvořit zajímavou příležitost k zakončení, ale nakonec se ujala jen jediná. Minutu před koncem prvního poločasu vyslal do vápna centr "domácí" Petr Spěváček, který našel Františka Poláška a ten se u desítky zorientoval dobře - střelou k tyči nedal brankáři šanci. 

 

Ve druhé půli se aktivní fotbal z obou stran neměnil, až v poslední půlhodině začínalo přibývat soubojů a závěr zápasu už byl boj buď o vyrovnání hostů, nebo pojišťovací branky ze strany Radnic. Ani k jednomu nedošlo a zápas tak skončil nejtěsnějším výsledkem 1:0 pro Radnice.

 

TJ Sokol Radnice - TJ Sokol Kralovice 1:0 (1:0)

branka: F. Polášek

 

Pavel Aubrecht, trenér domácích:

Na mokré umělce za vytrvalého jemného deště se hrál svižný fotbal, s množstvím šancí na obou stranách. Naštěstí se ujala jen naše, ze 44. minuty, když Fanda Polášek zakončil přesně k tyči. Oboustranně aktivní fotbal se hrál zhruba do 60.-70. minuty, pak se začalo bojovat, a to až do závěrečného hvizdu. Jsem rád z vítězství na závěr přípravy, i když už se jednalo o takový ostřejší zápas pro oba celky. Jen je škoda, že se nám opět někteří kluci zranili, a tak budeme do ostrých zápasů doplňovat z řad mladších hráčů, kteří s námi absolvovali přípravu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou