Plzeň si pojistila mladíky, Baier s Paluskou podepsali nové smlouvy

0

Fotbalová Plzeň si smluvně pojistila své dva největší klenoty. 18letý Jan Paluska a 19letý Viktor Baier - opory české reprezentace do 19 let podepsaly na západě Čech nové smlouvy. Oba do roku 2027.

 

„Oba hráči mají obrovský potenciál a kvality, které prokázali tím, že si dokázali vybojovat pevné místo v našem kádru, na podzim na sebe upozornili například i v základní skupině Evropské konferenční ligy, patří do reprezentačního výběru do 19 let. Navíc u obou vidíme obrovskou chuť na sobě neustále pracovat a posouvat se,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Daniel Kolář. 

 

Jan Paluska si připsal dva starty v základní skupině Evropské konfernční ligy a zasáhl také do tří zápasů Fortuna ligy.

 

  „Když jsem byl v klubové akademii, přesně o tomhle jsem snil. Chtěl jsem jednou obléknout hlavní dres Viktorky a vyběhnout v něm před skvělé fanoušky. Vážím si toho a jsem za tuto šanci vděčný," svěřil se Jan Paluska.

 

Viktor Baier odchytal tři zápasy v Evropské konferenční lize, v domácí lize se pak dostal do brány jednou.

 

„Jsem nadšený. Tím, že mohu nosit dres Viktorky, se mi plní velký sen a strašně si toho vážím. Každý den je pro mě obrovská zkušenost, snažím se neustále učit a zlepšovat,“ řekl po podpisu mladý gólman.

 

V Plzni se ale s nimi určitě počítá. S vedením se dohodli na prodloužení jejich smluv.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou