PŘÍPRAVA: Víkendový přehled krajského přeboru

0

Předposlední přípravný víkend za námi a my opět přinášíme várku jednotlivých výsledků týmů z krajského přeboru, tedy z jejich přátelských zápasů. V týmech už je cítit blížící se ostré jaro a herní projev i s výsledky začínají být čím dál důležitější.

SK PETŘÍN PLZEŇ (A+B)

vs. TJ Jiskra Domažlice 0:2 (0:1)

Fotografie, video a podrobnosti o utkání naleznete ZDE.

 

SK SLAVIA VEJPRNICE

vs. TJ Chotěšov 9:0 (5:0)

střelci: Křemenák 4, Hejduk, Kadar, Heller, Majerčík, vlastní

Hodnocení trenéra Lukáše Paula: "Rozdíl 2 soutěží byl znát a nedopustili jsme podobné fiasko jako předloni v létě, kdy jsme se stejným soupeřem prohráli. Byli jsme velmi silní v kombinaci a ukázali jsme si, že i góly umíme dávat."

 

SK RAPID PLZEŇ

vs. SK Hořovice 4:4 (1:3)

střelci Rapidu: Jandík, Koranda, Drtil, vlastní

Hodnocení trenéra Zbyňka Jiskry: "Začátek byl od nás výborný a ve 2 minutě jsme vstřelili branku. Ale od 10. do 30. minuty nás soupeř přehrával a dostal se zaslouženě do vedení. Druhý poločas byl vyrovnaný a nám se podařilo zápas dotáhnout proti výbornému soupeři až do remízy."

 

TJ HOLÝŠOV

vs. FK Tachov 1:2 (0:1)

střelci: Zavadil - Braun 2

Hodnocení trenéra Milana Dejmka: "Nezačali jsme moc dobře, soupeř byl lepší, aktivnější, rychlejší, ale postupem času jsme hru vyrovnali. Bohužel jsme po chybě dostali tři minuty před koncem prvního poločasu branku a domácí rázem vedli. Myslím si, že ve druhém poločase jsme byli Tachovu relativně vyrovnaným soupeřem. Dokázali jsme vyrovnat, Míra Zach chytil domácím penaltu, a dvě minuty před koncem jsme měli velikou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. V posledních vteřinách jsme inkasovali podruhé, když jsme si střelu Milana Brauna smolnou tečí srazili do sítě. Je to škoda, ale určitě máme na čem stavět." (zdroj: Deník.cz)

 

TJ SOKOL RADNICE

vs. MFK Dobříš 1:5 (1:1)

střelec Radnic: Habr

Hodnocení asistenta trenéra, Romana Štěpánka: "Jeli jsme na zápas opět v okleštěnější sestavě, než jsme byli minulý týden proti Dobřanům. Chybělo pár kluků ze základu, což se promítlo hlavně ve druhé půli, kdy jsme na hřiště vyslali mladé, méně zkušené kluky. Zhruba šedesát minut byl zápas vyrovnaný, i když domácí byli více na míči, a my těžili z rychlých protiakcí. Poslední půlhodinka už byla ale pouze ve znamení soupeře, který dominoval. Budeme doufat, že do ostrých zápasů, které nás už teď čekají, bude složení hráčů dle našich představ, abychom mohli opět bojovat o co nejvíce bodů na jaře."

 

FK OKULA NÝRSKO

vs. TJ Jiskra Domažlice "B" 5:6

střelci Nýrska: Varga 2, Švec, Bořánek, vlastní 

Hodnocení Petra Výtiska (Nýrsko): "Pro diváky skvělé utkání, užili si 11 branek. Úvod patřil jednoznačně domácím, kdy se nám nedařilo zachytávat proběhy soupeře a dlouhé míče za obranu. Naštěstí jsme úvodní tlak přežili pouze s 1 inkasovanou brankou a díky vybojované vyrovnávací brance jsme se postupně dostávali do utkání i my a v průběhu utkání jsme nehrozili jen z brejkových příležitostí, ale zlepšili jsme se i v postupném útoku. Utkání nám ukázalo hodně věcí, na které se musíme následujících 14 dní zaměřit a věřím, že se nám povede udržet ofenzivní produkce a zlepšíme se v defenzivním chování."

Hodnocení Antonína Vlčka (Jiskra):

 

FK NEPOMUK

vs. TJ Sušice 0:4 (0:2)

střelci: Viktora, Pittr, Kašpar, Voráček

Hodnocení trenéra Josefa Viktory: "I přes kladný výsledek jsme nepodali kdovíjaký výkon. Přesto jsme mohli po prvním poločase vést čtyři pět nula, ale z našich šancí jsme dokázali vyprodukovat upocené dvě branky. Začátek druhého poločasu nám nevyšel, Sušice nás zatlačila, vytvořila si tlak, a kdyby vyrovnala, nikdo by nemohl nic říct. Dali jsme další dvě branky a dokráčeli si pro vítězství. Celkově to ale bylo z naší strany opět málo." (zdroj: Deník.cz)

 

SK HORNÍ BŘÍZA

vs. SpVgg Vohenstrauss 4:2

Hodnocení trenéra Michala Kubice: "Třetí přípravný zápas, třetí výhra. Za mě osobně veliká spokojenost. Především tedy za samotný herní projev týmu, který byl oproti předešlému utkání na hodně vysoké úrovni, tak za předvedenou hru a to hlavně ve 2. poločase. Kdo zná amatérský německý fotbal, tak ví, že jde na téhle úrovni o týmy běhavé, houževnaté, velice dobře silově a fyzicky připravené. To vše tým z Bezirksligy pod taktovkou mého kamaráda Martina Schustera předváděl od první minuty. My jsme jim však byli i přes určité personální problémy, které nás provází po celou přípravu (nemoc, zranění atd.) více než vyrovnaným soupeřem po celých 90 minut. Jsem moc rád, že se tento zápas odehrál a opět nám ukázal na čem ještě musíme zapracovat, kde a co musíme ještě zlepšit, ale i to, co nám naopak šlape jak hodinky. Takže teď už nezbývá nic jiného, než vše doladit, zvládnout i poslední přípravné utkání a stejně úspěšně, jako do teď, vykročit do jarní části soutěže."

 

FC CHOTÍKOV 1932

vs. TJ Sokol Losiná 10:1

Hodnocení trenéra Petra Kučery: "Do zápasu jsme šli tentokrát již se silnou sestavou a s jasným plánem, co chceme hrát a co si na hřišti vyzkoušet. Losiná byla pro nás v tomto směru ideální soupeř a moc Rudymu děkuju, že s námi tento test podstoupili a dali nám příležitost si to, co jsme dělali v trénincích, vyzkoušet. Výsledek nebyl důležitý, ale důležitý byl způsob hry, který jsme chtěli 90 minut držet. Dařilo se nám rychle získávat míče, z čehož pramenilo opravdu velké množství šancí, fungoval nám i rychlý přechod z lajn a v poli i v obraně jsme byli konečně kompaktní. Poprvé jsem viděl na týmu chuť, že jsme se nepřišli jen vyklusnout, jako to v předchozích otřesných zápasech.

 

TJ SOKOL LHOTA

Naordinované volno.

 

FK BOHEMIA KAZNĚJOV

vs. TJ Slávia Úněšov 5:2 (5:1)

střelci Kaznějova: Jakub Vondráček 3, Jan Vondráček, Hyneš

Hodnocení trenéra Vladimíra Pitlíka: "V dalším přípravném utkání jsme první poločas zcela ovládli. Sice jsme jako první inkasovali, ale jinak se hrálo prakticky na jednu branku a my kromě gólů měli ještě minimálně pět tutovek. Druhá půle už od nás byla slabší a hra se vyrovnala. Přibylo i dost zbytečně vyhrocených soubojů. Takže celkově taková poloviční spokojenost."

 

TJ SLAVOJ MÝTO

vs. TJ Sokol Kralovice 1:1

střelci: Kůsa - Brož

 

TJ SOKOL PLZEŇ - ČERNICE

vs. TJ Start Luby 2:2 

Hodnocení trenéra Petra Smíška: "V prvních deseti minutách jsme měli hned tři slušné akce, které ale nebyly dotažené. Zbytek poločasu byl z naší strany hodně o chybách, bylo zde hodně ztrát, ze kterých těžily Luby. Špatně jsme zachytávali náběhy za obranu. Ve druhém poločase jsme 20 minut dobře napadali, získali dost míčů a díky tomu jsme šli do vedení. Potom soupeř po chybě vyrovnal a dalších 15 minut byl lepší. Cením si alespoň následného vyrovnání... Pochavlu zaslouží ale jen tři hráči, které samozřejmě jmenovat nebudu."

 

TJ ZRUČ

vs. TJ Přeštice 4:5 (4:3)

střelci Zruče: Mošna, Kubeš, Kuneš, Pěč

Hodnocení trenéra Jiřího Lauka: "V první půlce jsme byli lepší my a o přestávce jsme vedli 4:3, jenže soupeř vývoj zápasu otočil ve svůj prospěch. Přeštice dávaly branky po našich velkých chybách a to se bohužel odrazilo ve výsledku. Opět jsme protočili dvě jedenáctky a utkání splnilo účel."

 

TJ BANÍK STŘÍBRO

Přátelské utkání zrušeno ze strany soupeře - TJ Rozvoj Trstěnice (mnoho nemocných hráčů).

 

TJ KOŠUTKA PLZEŇ

vs. Klatovy 2:8 

Střelci: Skalský 2 - O. Mareš 2, Presl, Přibáň, T. Vaněk, Holík, Mészáros, Ferko

Fotografie a hodnocení z utkání naleznete ZDE.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou