Kometa letošního ročníku FN:L mění dres a stěhuje se do Fortuna ligy

0

I když je mu stále pouze 20 let, v dresu Jihlavy kroutí třetí sezónu. Tu už ale v dresu druholigového týmu neskončí. Lukáš Fila totiž přestupuje do Mladé Boleslavi.

 

Autorovi sedmi letošních druholigových gólů by toto léto skončila v Jihlavě smlouva. O jeho angažování stálo hned několik klubů, Fila si vybral Mladou Boleslav.

 

O mládežnického reprezentanta podle mladoboleslavského webu stál i Baník Ostrava, Dynamo České Budějovice, Pardubice a Sigma Olomouc.

 

„První ligu přirozeně sleduji celkově a boleslavský herní styl se mně líbí, takže je pro mě dobře, že jsem tady," řekl po přestupu 20letý útočník.

 

„Jsme velice rádi, že se nám povedlo přivést do našeho týmu mladého a talentovaného hráče ještě v tomto přestupním období," řekl k transferu sportovní ředitel FK Mladá Boleslav Jakub Dovalil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou