Sigma řeší nabídku z korejské ligy

0

Olomoucká Sigma by brzy mohla přijít o svého stopera. Na Andrově stadionu se totiž prý řeší situace kolem 27letého Jakuba Pokorného, na kterého přišla nabídka z jihokorejské ligy, kde už nastupuje jiný Čech - Tomáš Petrášek.

 

Sigmě se vstup do jara přiliš nepovedl. Z Liberce neodvezla po prohře 0:2 ani bod, tento víkend uhrála na domácí půdě pouze bod za bezbrankovou remízu proti Votrokům z Hradce Králové. V obou zápasech samozřejmě nastoupil v základní sestavě také Jakub Pokorný. Stoper, který přišel před rokem a půl z Baníku Ostrava, patří mezi základní stavební kameny olomoucké defenzivy. O něj by ale mohli Hanáci brzy přijít.

 

Podle inforamcí serveru isport.cz na Pokorného přišla nabídka z týmu Gwangju. V Jižní Koreji se uzavíra přestupové okno uzavírá až 7. března. Času na případný transfer je tedy zatím dost.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou