PŘÍPRAVA, OBRAZEM: Chotíkov při návratu ze soustředění nestačil na Švihov z 1.B třídy

0

Náročný program neminul ani hráče z Chotíkova, kteří si po vydatném soustředění udělali zastávku na klatovské umělce, aby zde vyzvali Švihov. Chlapi si zaběhali, ale výsledkově to nevyšlo dle představ. Švihov zvítězil 3:1.

Jak utkání hodnotil trenér Chotíkova, Petr Kučera?

 

"Další přátelák, další prohra, jak je naší tradicí. Švihov byl po celý zápas lepší, pohyblivější, aktivnější a měl i víc šancí. Moc nerozumím tomu, že tabulku 1.B třídy suverénně nevedou a nemíří za postupem výš. My jsme bohužel na závěr čtyřdenního soustředění neměli už moc chuť běhat, práce s míčem i pohyb byl velmi špatný a pomalý, to včetně mě, těžko se prostě hledal už morál. Navíc nás zbylo do hry přesně 11 použitelných kusů a to mi dělá největší starosti, protože je nás v kádru 23, navíc jsme začali hodně pozdě, ale několika hráčům se zimní spánek zalíbil a těžko se rozpohybovávají. Takže mým úkolem je co nejvíce z nich oživit a probudit, abychom byli na start ligy dobře připravení."

 

Podívejte se na parádní snímky z dílny Jindřicha Schovance v přiložené galerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou