PŘÍPRAVA, OBRAZEM, SESTŘIH: Radnice v Klatovech nestíhaly, opakovalo se skóre z léta

0

Zimní příprava v Radnicích není výsledkově ideální. Po předchozí prohře s Berounem (3:4) zavítali svěřenci Aubrechta se Štěpánkem do Klatov, kde čelili stejně jako v létě místnímu diviznímu celku. A výsledek dopadl stejně - 7:1 ve prospěch domácích.

SK Klatovy - TJ Sokol Radnice  7:1 (střelci: Vyčichl 3, Kortán 2, Vaněk, Mészáros - Aubrecht L.)

Sestřih z utkání:

 

Roman Štěpánek, trenér TJ Sokol Radnice: 

Věděli jsme, že hrajeme se soupeřem, který již několik roků hraje kvalitní divizní soutěž. To bylo znát hned od začátku, kdy se více času hrálo na naší polovině. Nám se směrem dopředu moc nedařilo a soupeř mezi 27. a 33. minutou dokázal vstřelit dvě branky. V posledních 10 minutách prvního poločasu se nám několikrát podařilo přece jen ohrozit bránu soupeře a Lukášem Aubrechtem vstřelit branku. Škoda nevyužité šance, která se nám naskytla v závěru poločasu po jedné z mála chyb v obraně soupeře. 

 

Druhý poločas už byl zcela v režii domácích. Rychlý přechod do útoku a výborná práce z balónem směrem dopředu bylo důvodem, že jsme inkasovali ještě další branky. Klukům nelze upřít snahu a bojovnost. Je to stále příprava a my se musíme dobře připravit na další zápas, který je v sobotu na UMT v Rokycanech s Dobřanama.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou