PŘÍPRAVA: Petřín zapsal další výhru v přípravě, Stříbro remizovalo

0

Petřín opět v přípravě nezaváhal a po zdolání rezervy Domažlic a následně na své půdě Nýrska s německým Lamem, se v uterý vydali svěřenci trenéra Vodrážky na Bolevec proti tamnímu celku. Ve stejný den na své umělce přivítalo Stříbro Slavii Úněšov.

SK PETŘÍN PLZEŇ

vs. SSC Bolevec 7:1 (střelci: Vodrážka Jan 3, Maxa 2, Flachs 2)

V podstatě o dvě třídy lepší petřínské mužstvo nedopustilo výsledkové překvapení a na Bolevci jasně zvítězilo. Nicméně trenér Vodrážka měl k soupeři jen slova chvály. "Nedali nám nic zadarmo a zápas nám udělali těžší, než například poslední soupeř z německého Lamu. Jistě to pro nás byl přínosný zápas, protože jsme viděli, že i papírově slabší soupeř s námi dokázal běhat po celých devadesát minut zápasu," hodnotil zápas po utkání Radek Vodrážka. 

 

Fotografie z utkání si můžete prohlédnout v přiložené galerii a informace o dalších přípravných zápasech naleznete v prokliku SK PETŘÍN PLZEŇ o pár řadek výše.

 

TJ BANÍK STŘÍBRO

vs. TJ Slavia Úněšov 1:1 (střelec: Stepanov)

Stříbro postihla před zápasem marodka, nebo pracovní povinnosti některých hráčů, a tak do druhého přípravného utkání (zápas s dorostem FCVP zrušen, pozn. autora) nastoupilo více mladíků a hráčů z rezervního béčka. Vrásky na čele trenérům udělalo rovněž rozhodnutí kvalitní opory v podobě Dominika Tůmy, který si chce od fotbalu dát pauzu a do jarní části sezóny zřejmě nenaskočí. Kouč i přes absence vidí pomalé zlepšování a věří, že se tým dostane brzy do potřebné formy.

 

Hodnocení zápasu Jindřichem Jarešem: "Bohužel jsem nemohl počítat s 6 hráči, kteří normálně nastupují ať v základu, nebo během hry. Gontkovič, Bůžek, Pospíchal, Haas, Janda, Donate. Zranění, nebo pracovní povinosti. A ještě jeden zkušenější hráč, Dominik Tůma, dočasně přerušil kariéru. Šanci tedy dostali ještě mladší hráči. Jediný gól, který jsme dostali, byl opět po naší zbytečné chybě, bohužel. Ale určitě jsem viděl v tomto směru menší zlepšení, ale stále je na čem pracovat. Utkání bylo dost tvrdé, i když to byl přátelský zápas. Dnes už jsme se dostávali i více do hry oproti utkání s Rapidem. Nějaké pohledné akce jsme předvedli, ale také se dá určitě v tomto směru dost zlepšit. Ale kluky za odmakaný zápas chválim. Až na pár výjimek každý odvedl maximum. Pokračujeme dál v přípravě." 

 

Přehled dalších přípravných zápasů naleznete v prokliku TJ BANÍK STŘÍBRO o pár řádek výše.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou