PŘÍPRAVA: Holýšov zvládl vítězně druhý zápas. Dobřany si přesto dvakrát zakřičely: Ondra Havlíček is back

0

Holýšov před týdnem sehrál první přípravné utkání s vedoucím týmem divize A, Mariánskými Lázněmi, se kterými prohrál těsně 1:2. Tentokrát se na vejprnické umělce potkal se soupeřem z 1.A třídy, který navíc přijel rovnou z náročného soustředění.

Avšak možná podcenění soupeře mělo za následek, že se Dobřany hned v úvodu dostaly do vedení, když Zacha prostřelil Havlíček, což potěšilo příznivce červených. Holýšov se poté dlouho nedokázal dostat do soupeřova vápna, až pomohla pohledná akce i na druhé straně, na jejímž konci byl Zelenka. To modré nakoplo a o chvíli později z úhlu pod víko pálil ostrými Lukáš. Jenže dobřanský Havlíček byl při chuti, využil chyby v obraně a podruhé rozjásal své příznivce. Poslední slovo před poločasovým hvizdem měl ale před krátkou přestávkou Vojta, který dotlačil míč do sítě po rohovém kopu.

 

Po výměně stran došlo na obou stranách k velkému prostřídání, dobřanští nasadili mladé kluky, ale i ti svého kvalitnějšího soka kousali. A že se jednalo o přátelské utkání by si málokdo z přítomných při pohledu na hřiště tipoval. Po celý zápas nikdo nevypustil jediný souboj, což mnohdy vedlo ke vzájemným kolizím, někdy i zákeřnostem, které byly trestány žlutými kartami. Dobřany se dlouho snažili o další srovnání, ale v poslední dvacetiminutovce se na hřiště vrátil Radek Kraus, který dvakrát potrestal chyby v obraně mladého celku a zvýšil na konečných 5:2 pro Holýšov.

 

Hodnocení trenéra TJ Holýšov, Milana Dejmka:

Sice jsme vyhráli, ale to je bohužel minimum pozitivního, co se na hřišti odehrálo. Nejsem s výkonem hráčů spokojen, nemakalo se, jak by mělo a kupily se chyby. Sice se hrálo na menším hřišti, kde nebylo možné hru tolik zatraktivnit, ale spousta věcí tam chyběla. Jinak mladý tým Dobřan mě příjemně překvapil, i proto, že přijel rovnou po několikadenním, jistě náročném soustředění a nevypadalo, že by hráči tolik tahali nohy. Velmi dobře napadali a vzadu nám dělali problémy.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou